Sağlık

Benden Uzaklaşan Eşimi Nasıl Geri Kazanabilirim?

Eril Mars, yüksek güce sahip bir adamdır; Arzu eden ve sevgisini hoş davranışlarla gösteren erkek, iltifat eden, romantik konuşan ve romantizm yaşayan erkek, iyi dinleyen ve empati kurabilen erkek, kadınlara değer veren ve değer veren erkek, yapan erkektir. kadınlar kendilerini özel ve eşsiz hisseder, kadınlara nasıl hissettiğini soran erkek, samimi, pozitif ve eğlencelidir. Bilen adam, saf ve bakımlı adam, güçlü ve karizmatik adam, sadakatiyle kime ve nerede hissettiğini bilen adam, sözünü tutan ve güven veren adam, yükü paylaşan adamdır. Tatile gitmek için yazı beklemeyen, kadına seks dışında aşkla dokunan bir erkek, kadınla hayatın ve evin. erkek Bu mükemmel erkekler, kadınlar için her zaman sevilen ve vazgeçilmez erkeklerdir. Bu adamlardan biri değilseniz partneriniz sizden uzaklaşabilir.

Pembe gözlükler çıkınca….

Flört döneminde erkekler ve kadınlar birbirlerine bağlılıklarından emin olmadıkları için kaybetme korkusuyla birbirlerine karşı daha dikkatli ve duyarlı davranırlar, pembe gözlük takarlar. Ancak taahhüt beyan edildikten sonra yani evlilikten sonra işin rengi değişmeye başlar ve pembe gözlükler çıkarılır. Tutkulu ve heyecanlı flörtleşme davranışı bir süre sonra değişmeye başlar. Eşlerin istek ve beklentilerinin yerine getirilmesinin öncelikli olduğu yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönemde faizde adeta bir iklim değişikliği yaşanıyor. Flört günlerini kavuran tutkulu ve sıcak aşk iklimi, yerini bazen ılık, bazen serin rüzgarların estiği bulutlu, bazen karlı ve fırtınalı bir iklime bırakır. Bu iklim değişikliğinin sebebi ise avın avlanıp yakalanması, eşlerin birbirlerine olan güven ve sahiplenmeleri ile birbirlerine karşı davranışlarının değişmesidir.

Kadınlar sevildiğini hissetmek ister.

İlişkilerde iklim değişikliğinden en çok kadınlar etkileniyor. Evlenmeden önce birlikte olmak için fırsatlar yaratan eşi artık birlikte olacakları anları televizyon izlemeye, maça gitmeye ya da arkadaşlarıyla buluşmaya ayırmaya başladı. Bu davranış değişikliği, erkeklerin eşlerinden bir kez zevk aldıklarında bunun asla değişmeyeceğini düşünmelerinden kaynaklanmaktadır. Evlenerek karısını sevdiğini kanıtladığını düşünen bir adam, karısının bunu sonsuza kadar hatırlayacağı yanılgısına düşer. Eskiden sevgi ve iltifat sözleriyle süslü cümleler kurarken artık kolay, yumuşak, kısa cümlelerle yetinmeye başlar ve farkında olmadan karısının çok sevdiği dilini kullanmayı bırakır. Oysa kadınların aşk dilleri dokunmaktan, birlikte vakit geçirmekten, iltifat duymaktan, ilgiden, fiyattan, ilgiden, sevgiden ve anlayıştan ibarettir. Kadınlar özel ve değerli olduklarını, sevildiklerini hissetmek ve bunu davranışlarıyla görmek isterler. Bunu göstermek için dağları delip geçmenizi veya çölleri geçmenizi beklemiyorlar. Sıcak, samimi, sevgi dolu bir çift söz, sabah işe giderken sarılmak, akşam sarılmak ve birden fazla televizyon izlemek yeterlidir.

Kadınlar kırılgandır.

Kocası tarafından ihmal edilen ve ihmal edilen bir kadın kendini değersiz hisseder. Bu durumda en çok ihtiyacı olan şey, kocasının onu sevdiği ve ona fiyat verdiği sözler, seçimler ve davranışlardır, ancak bunları bulamayınca küser, küser ve ondan uzaklaşır. Aslında bu durum kadın ve erkeklerin bakış açıları ve eğilimlerindeki farklılıklardan kaynaklanmaktadır. Erkekler hayata mantık penceresinden, kadınlar ise duygu penceresinden bakarlar. Bu farklı bakış açıları, alaka düzeylerine de yansır. Kadiler eşlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ‘benmerkezci’ davranırken, erkekler kendi istekleri doğrultusunda daha ‘benmerkezci’ davranırlar. Zamanla erkek, karısının duygusal ihtiyaçlarını farkında olmadan ihmal etmeye başlar ve karısının giderek ondan uzaklaşmasına neden olur. Kadın için erkeğin söz, seçim ve davranışlarıyla gösterdiği ilgi, aşkının en değerli göstergesidir. Bayanlar kırılgandır; Eşlerinden gördükleri ilgisizlik ve değersizlik onları parçalayabilir, karşıdan bu ilgiyi görmek tehlike çanlarının çaldığı anlamına gelebilir.

Karşılaştırma hatasına düşmeyin.

Kadınların kocalarından yüz çevirme sebeplerinden biri de kıyaslamadır. “Ahmet’in karısı gibi olamazsın, kadın hem çalışıyor hem de her işe yetişiyor. Ne şanslı kocalar var.” “Gel annemi arama, bütün kıyafetlerim hep ütülü ve hazır olur” gibi benzetmeler, bağlamında iğnesi çekilmiş bir bomba kadar tehlikelidir. Öyle ki kıyaslamanın bağlantıyı bozduğu resmen kabul ediliyor. Medeni Kanun’da eşin başkası ile kıyaslanması evlilik birliğini bozabileceği için boşanma sebebi sayılır.

Eşinizi arkadaşınızın eşiyle, iş yerindeki bir bayan arkadaşınızla, bir akrabanızla ya da annenizin yetersizliklerini öne çıkararak kıyaslamak yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri olacaktır. Eşiniz size karşı kendini aşağılanmış, aşağılanmış ve kızgın hissediyor ve artık onu sevmediğinizi, ona değer vermediğinizi düşünerek sizden uzaklaşmaya başlıyor. Karşılaştırmalar bağdaki bağlılığı zayıflatır. Çiftlerin birbirleriyle olan bağını koparır. Eşin hissettiği değersizlik duygusuyla artan endişe, psikolojisini de bozabilir ve depresyon gibi sağlık sorunlarına yol açabilir. İlişkide umutsuzluk ve mutsuzluk yaratır, aldatmaya yer açar.

Kârınızı geri kazanmak için 5 altın ipucu:

Unutmayın, hoş bir eş, mutlu bir hayat demektir. Bayanlar ihmal edilmeye gelmez. Siz de eşinizin sizden uzaklaştığını hissediyorsanız aşağıdaki tavsiyelere kulak verin.

1) İlgi göster

Kadınlar ilgi görmediklerinde sevilmediklerini düşünebilirler. Sık sık güzel sözler söyleyerek ve iltifat ederek eşinize ilgi gösterin. “Seni seviyorum!” söylemekten çekinmeyin. Bunu ne kadar çok hanımefendi söylerseniz, o kadar çok duymak isterler, ancak bunu eylemler, kelimeler ve seçimlerle doldurun.

2) Duygularını anlayın

Eşinizin duygu ve niyetlerinin sizin için değerli olduğunu her fırsatta açıkça belirtin. Üzgün, huzursuz veya gergin olduğunda, onunla konuşarak ve sorular sorarak nasıl hissettiğini anlamaya çalışın. Niyetlerini takdir edin, yargılamadan dinleyin. Anlamayı doğru ile karıştırmayın. Unutmayın, ‘anlaşılma duygusu’ eşinize verebileceğiniz en değerli ikramlardan biridir. Kadınlar “seni anlıyorum”u duymak kadar “seni seviyorum”u duymaktan da mutlu olurlar ve kendilerini pahalı hissederler.

3) Yardım

Evliliğin ve günlük hayatın yükünü eşinize yüklemeyin, hayatını kolaylaştırın. Ona yardım etme isteğinizi her fırsatta ifade edin. Market alışverişini yapın, ortalığı toplaması için ona eşlik edin, günlük işlerinde ona yardım edin.

4) Romantik sürprizler hazırlayın

Kadınlar için romantizm nefes alma ihtiyacıdır. Eşyalarınızın ortasına, çekmecelerine, ceplerine çiçekli küçük notlar veya güzel sözler koyun. Gündüzleri arayarak onları sevdiğinizi söyleyin. Hafta sonu kaçamakları ayarlayın. Birlikte özel anlar yaratmaya çalışın. Daha fazla hediye alın. Onu hoş bir müzik eşliğinde dans etmeye götürün. Seks dışında dokun, sarıl, okşa. Romantizm konusunda yaratıcı olun.

5) Cinsellikte uyumu deneyimleyin

Kadınlar da seks yaparken romantizmden hoşlanırlar. Romantizm ve erotizm uyumunu seks hayatınıza taşımak için cinsellikte bencil olmadan ve partnerinizin zevkine öncelik vermeden seks hayatınızı renklendirin ve aşk oyunlarına yer verin.

WebInstagramFacebookTwitterYouTube

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu