Haber

Milli basketbolcu Nilay Aydoğan, Turgutlu’daki maçta anıldı

– Milli basketbolcu Nilay Aydoğan, Turgutlu’daki maçta anıldı

Depremzedeler için sahaya atılan oyuncaklar

MANİSA – Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 23. haftasında Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Malatya’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden milli basketbolcu Nilay Aydoğan, hastaneye kaldırıldı. unutulmadı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ve DİBA Takımı oyuncuları sahaya ‘Türkiye Tek Yürek’ yazılı pankart açtı. Karşılaşma öncesi kadın basketbol takımı oyuncuları ve teknik heyet, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı andı. Hatay’da oynanan maçın ardından milli maçlar nedeniyle lige verilen takımıyla Ankara’ya dönmeyen Aydoğan’ın, anneannesi Hacer Aydoğan’a sürpriz yapmak için annesi ve ağabeyine haber vermeden Malatya’ya gittiği öğrenildi.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ile DİBA Grubu arasında oynanan maç öncesi ‘Bir Oyuncak Bir Mutluluk’ kampanyası kapsamında depremzedelere ulaştırılmak üzere alana çok sayıda oyuncak fırlatıldı. Toplanan oyuncaklar depremzedelere gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

tavsanli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu