Haber

Son Dakika: Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun ‘Ben alevim’ çıkışına sert tepki

FLAŞ HABER: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir’de düzenlenen ‘Aziz Milletim Sıra Sizde’ mitinginde konuşuyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun alevi çıkışına Devlet Bahçeli, “Etnik ve mezhepsel siyaset çok tehlikelidir”söz konusu.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

14 Mayıs 2023’te hem 13’üncü cumhurbaşkanını seçeceğiz hem de milletvekilliği genel seçimini yapacağız. Vakit yaklaştıkça rezalet ittifakının korktuğunu görüyoruz. Eskişehir’in onurunu, milletin haysiyetini koruyacak mısınız? Türkiye düşmanlarının eline geçen yüz karası partilerin hesabını verecek misiniz? Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’a sahip çıkacak mısınız? Devam edelim mi diyeceğiz?

Doğru zaman, doğru adam, 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan. Gelin kuralları birlikte yıkalım, Eskişehir’in kötü talihini birlikte değiştirelim.

İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim buzları eritip üç hilalin çevresinde buluşalım. Zil çalmanın sonu yok. Kılıçdaroğlu etnik ve mezhepsel tahrikten saptı.

PKK’nın Kürt kökenli kardeşlerimle hiçbir bağı ve bağı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin onurlu mensuplarıdır. Terörist Demirtaş ne derse Kılıçdaroğlu da aynısını tekrarlıyor. Onlar, özlemlerin iğrenç birlikteliği içindeler. Küresel emperyalizmin dayatmalarına boyun eğdiler. Türkler ve Kürtler kardeştir, ayrıştırıcı mesajlarla ayırmak isteyenler haindir. Bin yıllık kardeşlik kanunumuz üzerinden hesap yapanlara tahammülümüz yok. Kandil’de yuvalanan PKK terör örgütünün elebaşları, Kılıçdaroğlu’na açık destek açıklaması yapıyor. Türk milletinden intikam almak için fırsat kollayan her Türk düşmanı aynı anda kuyruğa alınır. Eskişehir, Türkiye’yi kışkırtanların Türkiye’yi etnik ve mezhepsel ayrıma sürüklemesine izin vermeyecektir.

Kılıçdaroğlu, 25 Nisan 2023’te burada şunları söyledi; Mustafa Kemal’in ideallerine inanan herkesin oy vermesini istiyorum. Bugün CHP yönetiminin Atatürk’le alakası yok. Dolayısıyla Mustafa Kemal diyenlerin adresi milliyetçi harekettir.

“KILIÇDAROĞLU’NUN KİMLİK SİYASETİ ÇOK TEHLİKELİ”

Kılıçdaroğlu’nun etnik ve mezhepsel kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Uçurumu olan bu yoldan derhal geri dönmelidir. Alevi olduğunu geçtiğimiz günlerde ilk kez itiraf etti. Elbette saygı duyuyoruz ama bugüne kadar neden konuşmadığını da şiddetle soruyoruz. Mezhepçiliği ve etnisyeni milletimiz ve ülkemiz için korkunç bir tehdit olarak görüyoruz. Kılıçdaroğlu’nun Aleviliği samimi değil. Bu bağlamda şu ana kadar uzlaşma sağlanamadı. Milli ve manevi bedellerle kenetlenmiş bir Türkiye’ye ulaşmak hepimizin ortak arzusudur. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Ne ayrıyız ne de farklıyız. Cami ne kadar bizimse, cemevi de o kadar bizimdir. Hamd hepimize, Müslümanlarımıza, Allah’ımıza, Peygamberimize ve kıblemiz birdir. Bu çerçevede mezhep fitnesini yayanlar, yıllarca düşmanlık aşılayanlar bozguncuların ta kendileridir.

14 Mayıs’ta sandığa gittiğinizde milli birlik ve kardeşliğimize destek verecek misiniz? CHP’den, İYİ Parti’den ve diğerlerinden hesap soracak mısınız? MHP’nin Eskişehir milletvekili adaylarını TBMM’ye mi göndereceksiniz? Zulme, aşağılamaya, zalimlere ve yüz karası projelere karşı MHP’nin yanında mısınız? Üç numaraya oy verir misin? Cumhur İttifakını destekleyecek misiniz? O halde aziz milletim sıra sizde, bırakın aşağılanmayı, Eskişehirli kardeşlerim halkla birlikte devam etmek için alayınızda.

Milletimize ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Cumhur İttifakı olarak kronik belalara neşter vurduk. Cumhur İttifakı’nın umut olduğunu gösterdik. MHP ve Cumhur İttifakı olarak taban fiyattan vergi alınmayacağına dair söz verdik ve gerçekleşti. Emeklilerimize bayramda ikramiye ödeme taahhüdü verdik ve oldu. Muhtarın aylık maaşını net asgari ücrete yükseltmeyi taahhüt ettik ve yapıldı.

KAYNAK: HABER7

haberbeyoglu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu