Ekonomi

Enerji Kentleri Birliği Ekim 2023’te Olağan Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye’de 149 belediyenin üye olduğu Enerji Kentleri Birliği (EKB), 2023 Ekim Olağan Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirdi. Göreve geldikleri ilk günden bu yana meclis üyeleriyle birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Zolan, EKB’nin üye belediyelere her türlü desteği ve yönlendirmeyi yaptığını söyledi.

Türkiye’de 149 belediyenin üye olduğu Enerji Kentleri Birliği’nin (EKB) Ekim 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya EKB Lideri ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, birlik üyesi belediye başkanları, meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Toplantı sonunda konuşan Önder Zolan, 1997 yılında Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği adı altında kurulan ve 2019 yılında ilk gününden itibaren EKB adını alan birliğin oluşmasında emeği geçen belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür etti. göreve geldiler. Pandemi, Kahramanmaraş merkezli deprem ve dünyayı saran ekonomik daralmanın sendikanın çalışmalarını etkilediğini, her şeye rağmen gerekli hizmetleri vermeye çalıştıklarını belirten Önder Zolan, “Eğitimlerimize, uzman arkadaşlarımıza ve arkadaşlarımıza devam ettik. Bu alanda teknik destek talep eden belediyelere katkı sağladığını ve yol gösterdiğini ifade eden Erdoğan, “Birliğimizin temel amacı yönlendirmek, bilgilendirmek ve her türlü desteği sağlamaktır” dedi.

“Cumhuriyetimiz sonsuza kadar yaşasın”

Bu süreçte Cumhuriyetin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Allah bizlere daha çok hayırlar nasip etsin. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun. Yolculuğumuza hep birlikte devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi, bayrağımızı ve vatanımızı koruyoruz.” “Devam edelim. 5 yıldır bizimlesiniz, hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuz açık ve aydınlık olsun” dedi. – DENİZLİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu