Teknoloji

Assassin’s Creed Mirage’dan Sızan Oynanış Görüntüleri

Assassin’s Creed Mirage, 2023 yılında çıkacak olan serinin en yeni oyunu olacak. Oyun 9. yüzyılda Bağdat’ta geçiyor ve ana karakterimiz Assassin’s Creed Valhalla’dan tanıdığımız Basim isimli bir sokak hırsızı. Kabus gibi görüntüler gören ve bunların anlamını arayan genç Basım, bir gün kapalı bir örgüte katılmaya karar verir. Saklılar ile tanışır ve hayatı değişir.

oyun 8 ay önce açıklandıve Ubisoft’un Eski oyun stiline odaklanacağız, gizlilik. Yaptığı açıklamalarla oyuncular oldukça heyecanlandı. Ama elimizde oyunun sinematik fragmanından başka bir şey yoktu. Henüz resmi olarak bir şey yok ama oyunun çok kısa bir oynanış görüntüsü sızdırıldı.

Assassin’s Creed Mirage’ın 3 saniyelik oynanış görüntüleri:

Bu kalitesiz çözünürlük ve 3 saniyelik görüntüden anladığımız kadarıyla oyunun renk paleti bizi AC: Black Flag’e getiriyor. sizi parlayan atmosfere geri götürecek( tabi ki mühürsüz olursun, çünkü biz Bağdat’tayız. ). Basim’in bu görüntüdeki koşu animasyonu, Valhalla’dan Eivor’a ve Origins’ten Bayek’e benziyor. Bundan dolayı son 3 oyunda aynı oyun motorunun kullanıldığını varsaymak mümkün. Bunun dışında görülecek pek bir şey yok.

Sony, önümüzdeki hafta bir PlayStation Showcase düzenleyecek, dolayısıyla bu etkinlik sırasında Assassin’s Creed Mirage Muhtemelen yeni bir oyun fragmanı göreceğiz orada . Bu olmazsa, Ubisoft’un Summer Game Fest 2023 etkinliğinde yeni bir fragman yayınlayacağını güvenle söyleyebiliriz.

Bunu söylememizin sebebi şu ana kadar bildiklerimize göre Ubisoft’un oyunu 2023’te piyasaya sürmeyi planlaması. Assassin’s Creed Mirage, 2023 2018’de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, EPIC, PC ve Amazon Luna platformlarında piyasaya sürülecek. . Ön sipariş verenler, Kırk Haramiler görevini bonus olarak oynayabilecekler.

Ubisoft Store’a göre oyunun ön sipariş fiyatı bilgisayar için. 589 TL.

maden-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu