Haber

Fatih Belediyesi 19 Mayıs’ı Su Sporları ile Kutladı

Fatih Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Ramazan Bayramı’nı kano, kürek ve yelken branşlarında 80 tekne ve 150 sporcunun katıldığı geçit töreniyle kutladı. Haliç Su Sporları Merkezi’nden başlayan sporcular, Un Tuzağı istikametinde 1 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi. Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da vatandaşlarla birlikte kanoya binerek törene katıldı.

Fatih Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kano ve Kürek Spor Merkezi’nde yoğun bir katılımla kutladı. 80 tekne ve 150 sporcunun katıldığı geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu.

HACICAFEROĞLU: GENÇLERİMİZLE KEYİFLE KUTLUYORUZ

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını gençlerimizle birlikte kutluyoruz. Sabah saatlerinde Haliç’imizde başlayan programımızda bugün Su Sporları Merkezi, “Haliç’in güzel merkezinde kanocularımız, kürekçilerimiz ve yelkencilerimizle birlikte bayrak töreni yapacağız. Bunu 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde yapıyoruz. Fatih Belediyesi ile ortak yaptığımız bir projedir.”

TURAN: 150 YAKLAŞIK SPORCU VE 80 YAKLAŞIK TEKNE VAR

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bugün Haliç kıyısındayız. 150’ye yakın sporcu ve 80’e yakın kayık var. Burada antrenman yapan 18-25 yaş arası İstanbul İl Gençlik ve Spor Bayramı’nda “İnşallah bugün İl Müdürlüğümüz, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Fatih Belediyesi iş birliği ile Haliç’te bayramımızı kutlayacağız. Gençlerimiz bu parkurda hem yarışacak hem de tatil etkinliğini gerçekleştirecek. İstanbul’un en nadide su sporları merkezindeyiz” dedi.

“GENÇLERLE BİRLİKTE SULARDA OLACAĞIZ”

Sporcu Gökdeniz Çalık (17) ise, “Bugün grup olarak Cibali tramvayının olduğu yere kano, kürek, ejderha ve optimus ile ilerleyeceğiz. Tüm gençlerle birlikte suyun içinde olacağız çünkü orası öyle. Gençlik ve Spor Bayramı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu