Haber

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’de Ağırlanan Depremzedelerle Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Nevşehir’de ağırlanan depremzede ailelerle kutlama yaptı.

İl Muhtarı Dr. Mehmet Savran, depremler sonrası evleri yıkılan veya hasar gören ve geldikleri Nevşehir’deki Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurtlarına yerleştirilen aileleri ziyaret etti. Sevdiklerinden ve memleketlerinden uzakta ilk bayramını geçiren afetzedelerin aileleriyle sohbet eden, bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Savran ve AK Parti Milletvekili Adayı Özgün, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Savran, “Covid-19 salgını sonrasında yaşadığımız deprem felaketi hepimize çok zor ve sancılı günler yaşattı. O yüzden bu bayram birimiz yaralı ve üzgünüz. Nevşehirliler olarak ilk günden itibaren depremde zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor, yaraları hep birlikte sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ramazan Bayramı’nı kutladığımız bu günlerde şehrimizde ağırladığımız tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu