Haber

Memduh Büyükkılıç’tan 22. yıl mesajı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Önder Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Türkiye siyasi tarihine damgasını vurarak ülkenin kalkınması ve kalkınmasında büyük misyon üstlenen AK Parti’nin ülke için fırsat olmuş, 22.Yılını kutlayan bir parti olduğunu vurguladı. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümüyle ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

“Türkiye siyasi tarihine damgasını vurarak ülkenin kalkınması ve kalkınmasında büyük bir misyon üstlenen Adalet ve Kalkınma, devasa barajlar, tüneller, yollar ve köprüler inşa ederek ülkeyi kalkındırmış ve geleceğe taşımıştır. ve her şeyden önce devlet ve millet kaynaşmasının simgesi olarak devletin halkıyla bütünleşmesinde liderdir. Parti, adının hakkını veren, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına ulaşma sürecinde ülkeye fırsat sunan bir siyasi partidir. Bu vesileyle AK Partimizin 22. kuruluş yıl dönümünü kutlamak istiyorum. Daha nice 22 yıllara diyorum.”

AK Parti 22 yaşında

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, AK Parti’nin milletin omuzlarında yükselen bir parti olduğunu belirterek, “AK Parti, kuruluşunun 22. yılında milletimizin omuzlarında yükselmiştir. Cumhurbaşkanı, Genel Başkan ve lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çalışma arkadaşları ve milletimizle birlikte ülkemizi yükseltirken, “Savunma sanayisinden eğitime, ulaşımdan sağlığa, ekonomiden tarıma, turizmden ticarete, üretimden dış politikaya kadar hem kendi içinde hem de uluslararası arenada başarılar elde etmiş, Türkiye’yi bölgesel güç yapma yolunda değerli adımlar atmıştır.”

Büyükkılıç, AK Parti’nin ‘Hayaller gerçek oldu’ sloganına da değinerek, “Sloganın içini en hoş dolduran eylemler AK Parti Hükümetleri döneminde yapıldı. 22 yıl önceki Türkiye imajı ile bugünün imajını karşılaştırdığınızda, aradaki farkın gün be gün belirginleştiği AK Parti Türkiye dönemi, devlet-millet kenetlenmesinin de simgesi olmuştur. atladı Hamdolsun bu güzel ülkenin bu güzel insanları ve yöneticileri bu ivmeyle yollarına devam etmekte, önlerine çıkan sorunları aşmakta, geleceği inşa etmekte ve eksiklerini birer birer gidermektedir.

Yerel yönetimlerin de bu kalkınma sürecinden nasibini aldığına işaret eden Büyükkılıç, “AK Parti ile kalkınma sürecinde yerel yönetimlerimiz de nasibini aldı ve yerel yönetimlerimiz vatandaşları adına tüm imkanlarını artırdı, merkezi yönetim de öyle. Örneğin Kayseri’miz bu 22 yıllık süreçte ulaşımdan altyapıya, sosyal faaliyetlerden hayata her alanda irili ufaklı birçok faaliyet ve projeyi hayata geçirdi. Kadirşinas Kayseri olarak, Cumhurbaşkanımız ve emeğinden yola çıkarak bir kez daha vatandaşlarımızın hizmetine sunacak, Türkiye’nin en büyük ve en yeşil millet bahçelerinden biri olan projemizin adını ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak belirledik. ‘ olup yakın zamanda hizmete açılacaktır. açacağız” dedi.

Büyükkılıç, mesajının sonunda dünyada yaşanan ve Türkiye’yi de etkisi altına alan aksiliklerin ortadan kaldırılması için en büyük iradenin AK Parti olduğunu belirterek, “Yaparsa yine AK Parti yapar. Bizlere destek olan ve hizmet etme imkanı veren milletimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu