Haber

“Evlilikteki En Büyük Mesele Yataktır! Kadın Ahirette Rahat Olur” Diyen Cübbeli Ahmet Hoca’ya Tepkiler

Cübbeli Ahmet Hoca’nın “En önemli sorun yatak meselesidir” sözleri, erkeklerin zina yapma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ve kadınların cennete girmeleri için yapılması gerekenleri açıklaması gündem oldu. elbise

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, her zamanki gibi şaşırtıcı telaffuzlarıyla yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

Bir röportajında ​​”En önemli konu yatak meselesi” diyerek konuyu başlatan Cübbeli Ahmet Hoca, herkesin ortalıkta çıplak dolaştığını, bu nedenle erkeklerin zina tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca sözlerine şöyle devam etti: “Bu adam için helalden razı olmak demek ‘hastayım, kendimi kötü hissetmek istemiyorum’ gibi şeylere girilmemelidir.

“Kadınların ahirette rahat etmeleri ve Cennet’e kısa yoldan girmeleri için dört şart vardır: Namaz, oruç, eşine itaat, namusunu korumak. Erkekler için de öyle mi? Erkekler için 40 şart var.” dedi.

O anları izlemek isteyenler için:

1. Ahmet Hoca Cübbeli’nin kadınların cennete kestirme yoldan girmek için yapması gerekenleri anlattığı bu görüntüye gelen tepkilere bir göz atalım…!

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

7. ?

8. ?

9. ?

10. ?

11. ?

12. ?

13. ?

14. ?

15. ?

16. Cübbeli Ahmet Hoca’nın çarpıcı açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu