Haber

KADIKÖY’DE RESTORANA ARAÇ GİRDİ, SÜRÜCÜ YARALANDI

KADIKÖY Bağdat Caddesi üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir araçla çarpıştıktan sonra restorana girdi. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, restoranda kimsenin olmaması faciayı önledi.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 KZB 02 plakalı otomobilin sürücüsü GK, sokaktan çıkmaya çalışırken henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil sokakta seyir halindeki araçla çarpıştıktan sonra restorana girdi. Kaza anında restoran dışında kimsenin olmaması büyük faciayı önledi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı otomobil sürücüsü GK’yi hastaneye kaldırdı.

Kaza anını gören Mehmet Ongunlu, “Yan evde çalışıyordum. Hesabı aldığımda yüzüm sokağa bakıyordu. Araç önce kırmızı araca çarptı. Daha sonra durağı atlayarak yan dükkana girdi. .İçerde müşteri vardı ama ilk kaza anında aracın hızı yavaşlayınca insanlar ayağa kalktı çok şükür akşam değil akşam dolmuştu akşam olsa gelirdi çok kötü bir durum oldu” dedi. Kaza yapan araç, çekici ile dükkandan çıkarıldı. Görüntü dökümü: ———————– Kaza yapan araçtan detay – Dükkandan detay – Kaza mahallinden detay – Mehmet Ongunlu ile röportaj

-Genel Detaylar

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu