Haber

15 Haziran’da Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri nelerdir? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Sorularınıza cevap olacak tüm haberler için sizi içeriğe götürebiliriz…

1. Kraliçe olarak bilinen Beyoncé, uzun süredir performans sergiliyordu. Geçtiğimiz günlerde Dubai’de VIP bir konser veren dünya yıldızı, yıllar sonra ilk kez dünya turnesine çıktı. Kraliçe Beyoncé’nin hayranları elbette onu yalnız bırakmadı. Birçok farklı ülkede performans sergilemeye başlayan Beyoncé, İsveç’te de yoğun talep varken enflasyonun nedeni oldu!

2. Birçok ünlü gibi havuz dönemini açan Mine Tugay bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Sosyal medya halkı Mine Tugay’ın güzelliği karşısında sessiz kalamadı…

3. Hatay’da enkaz altında kalan Taha Duymaz’ın ölümü hepimizi derinden sarstı. Ama bizden daha çok üzülen biri var: Taha’nın annesi. Oğlunun ölümünün ardından ilk kez konuşan Meryem Duymaz’ın sözleri göğsünüzü ok gibi delip geçecek!

4. Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Icardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” müziğinin sahibi Icon Sağın, Spotify’da en çok izlenen müzisyen olmak için Sezen Aksu’yu geçti!

5. Ekranın güzel oyuncusu Hayal Köseoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, geçtiğimiz günlerde ödül gecesine kendi tasarladığı elbiseyle katıldı. Elbisesinin üzerindeki “Yeme Bozuklukları Havalı Değildir” yazısı ile dikkat çeken Köseoğlu, yıllardır mücadele ettiği hastalığı duyurdu!

6. İmajını yenileyen Seren Serengil, yeni stiliyle sosyal medyanın dili oldu. Seren Serengil’in kaşları İbrahim Tatlıses ve Mert Ramazan Demir’e benzetildi!

7. Bildiğiniz gibi, eski futbolcu ve yeni topluluk ünlüsü David Beckham’ın ve şimdi moda öncüsü Victoria Beckham’ın en büyük oğlu Brooklyn, başlı başına bir ikon. 24 yaşındaki Brooklyn Beckham’ı eşine olan aşkıyla birkaç yıldır yerli ve yabancı tüm medyada izliyoruz. Son zamanlarda Instagram’da yemek görselleri sıkça konuşulmaya başlandı. Bakalım son tarifi için takipçileri neler söylemiş…

8. Hem şarkıcı hem de oyuncu olan Kutsi, son zamanlarda özel hayatıyla ön plana çıkıyor. Kutsi, Mart 2021’de Benim Adım Melek dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz’ın annesi Sibel Ülker ile dünyaevine girmişti. Ünlü çift, evlendikten kısa bir süre sonra şiddet iddialarıyla gündeme gelmişti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sibel Ülker, geçtiğimiz günlerde Kutsi’den boşanma davası açtı!

9. Tatil sezonunu açan ünlüler kervanına Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti katıldı. Tatilin tadını baş başa çıkaran çift, verdikleri pozlarla sosyal medyanın diline düştü!

10. Dünyaca ünlü aktris ve model Elizabeth Hurley’in oğlu Damien’ın yönettiği yeni erotik gerilim filmi ‘Strictly Confidential’da oynayacağı söylentisi magazin dergilerini bomba gibi vurdu. Hurley’nin kadın sevgilisiyle sinemadaki müstehcen sahnesi sosyal medyada gündem oldu!

11. Gökay Kalaycıoğlu ile 360 ​​Derece programına konuk olan İvana Sert, Türkiye’ye geldiği yıllarda yaşadıklarını anlatırken şoke eden bir açıklama yaptı. Aynı ajansta çalışan kadınların şampuanına asit koyduklarını söyledi, o!

12. Sesi ile yüreğimize dokunan başarılı şarkıcı Melike Şahin, Elle Style Awards’da “Yılın Stil Sahibi Müzisyeni” ödülünü alırken, ödülünü LGBTİ+’lara ve tüm kadınlara adadığını söyledi. Melike Şahin’in 22 Temmuz’daki konseri iptal edildi!

13. Athena Gökhan’ın kardeşi Hakan Özoğuz, son günlerde sağlığıyla gündemde. Grubun gitaristi ve solistliğini de yapan Özoğuz, geçtiğimiz yıl lenf kanseri teşhisiyle tedavi görmüştü. Bir süredir lenfoma tedavisi gören ve sahnelerden uzak kalan sanatçı sağlığıyla ilgili müjdeyi verdi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu