Haber

Türkiye Sigorta Ampute Milli Futbol Takımına Desteğini Sürdürüyor

Türkiye Sigorta, Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’na desteğini sürdürüyor.

Türkiye Sigorta, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizi gururlandıran Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın yanı sıra Tekerlekli Sandalye Tenisi Milli Grup sporcuları Zeliha Aksak ve Uğur Altınel ile Paraşütçü Milli Takım Sporcusu Sevilay Öztürk’e bu yıl sponsor olacak.

 

TBESF Lideri Alparslan Erkoç, Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli ve Teknik Müdür İsmail Temiz’in katılımıyla 14 Haziran Çarşamba günü Yalova Maxwell Resort Hotel Spa’da imza töreni düzenlendi.

Atilla Benli: “Bir olmanın, birlik olmanın en güzel örneklerinden biri Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’dır”

 

İşbirliği hakkında yorum Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli “Türkiye Sigorta olarak kurulduğumuz günden beri bir bütün olmak için çalışıyor ve üretiyoruz. Türk Ampute Futbol Milli Takımımız ile birlikte bu yıl desteğimizi daha da geliştirerek Tekerlekli Sandalye Tenisi Milli Takım Sporcuları Zeliha AKSAK ve Uğur ALTINEL ile Paraşütçü Milli Takım Sporcusu Sevilay ÖZTÜRK’ü desteklemekten gurur duyuyoruz. ve birlik olmaktır. ”

İşbirliğinin, Türkiye Sigorta’nın sporun birleştirici ve dönüştürücü gücüne olan inancını yansıttığını belirten, Çilli , sözlerini şöyle sürdürdü: “Sürdürmekten gurur duyduğumuz bu iş birliği ile sporcularımızın başarılarını daha fazla bireye duyurmayı, onlara daha geniş bir destek ağı sağlamayı ve gençlerimizi spora teşvik etmeyi hedefliyoruz. Avrupa’da ve dünyada ay yıldızlı formayı başarıyla dalgalandıran sporcularımızı her zaman destekleyeceğiz ve onlarla yan yana yürüyeceğiz. Nefes kesen karşılaşmalarını izlemek için sabırsızlanıyoruz. Birlikte, omuz omuza daha nice başarılara imza atacağız.”

 

Başkan Erkoç: “Türk Sigorta Ailesine Teşekkür Ederim”

Törende konuşan TBESF Lideri Alpaslan Erkoç, “Türkiye olarak dünyanın en iyi Ampute Futbol takımına sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece Ampute Ulusal Futbol Grubu değil; Tüm branşlardaki sporcularımız, spor kamuoyunun ilgisini çeken büyük rol modeller haline geldiler. Spor insanları hayata bağlar ve daha sağlıklı bir toplum yetiştirir. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu olarak sürekli daha iyiye gitmek en değerli görevimizdir. Bu yüzden aldığımız her takviye bizim için çok şey ifade ediyor. Başarımızda payı olan destekçimiz Türkiye Sigorta’ya yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

andirinhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu