Teknoloji

Yeni Valorant Ajanı Clove Fragmanı Yayınlandı

Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş ve 2020 yılının Haziran ayında PC için yayınlanmış olan Valorant, kısa sürede dünya genelinde büyük bir popülariteye kavuşmuştu. Her ay dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncunun birbirine karşı mücadele ettiği ücretsiz oyun için, devamlı olarak her biri farklı yeteneklere sahip ajanlar ekleniyor. Bunların sonuncusu, yeni Valorant ajanı Clove olacak.


İlginizi Çekebilir: PS5 Kullanıcı Arayüzü Revizyon ile Yenilenecek


Yeni Valorant Ajanı Clove Geliyor!

Kadroya katılacak olan yeni ajan Clove ile Bölüm 8 Kısım 2 ile buluşacağız. VCT Masters Madrid turnuvasının tamamlanmasından kısa bir süre yayınlanan tanıtım fragmanda, karakterin yeteneklerini de görme fırsatımız oldu.

Brimstone ajanının Sky Smoke yeteneğine benzer olan ilk yeteneği ile haritanın farklı noktalarına bulutlar fırlatabiliyor. Ne var ki bu bulutların alanı ve azami fırlatılma mesafesi hakkında şu anlık bir bilgi bulunmuyor. Ancak videoya bakılırsa, bu yeteneği ile takım arkadaşlarına destek sağlayabiliyor.

Clove’un bir diğer yeteneği ise düşmanları baskılamak veya geçici körlük yaşamalarına olanak tanıyan enerji küresi fırlatabiliyor. Elbette bu yeteneği kullanmanın sonuçları bizler için birer soru işareti, ama kürenin patlama şekli ve yarattığı etki görülebiliyor.

Yeni ajanımızın yeteneklerinden bir tanesi de kendi kendisini diriltebilmek. Videoda da görebileceğiniz üzere Clove, bertaraf edildikten sonra farklı bir şekilde diriliyor ve bir tür hayaletmiş gibi harita üzerinde geziniyor. Ne var ki kısa bir süre sonra da eski haline dönüyor ve bildiğimiz Clove oluyor.

Son olarak, videonun bir noktasında yeni ajanımızı öldükten sonra mini haritayı incelerken görüyoruz. Bu şekilde kullandığı bir diğer yeteneği ile duman bulutu fırlatacağı noktayı seçebiliyor. Bu aynı zamanda halen hayatta olan takım arkadaşlarına da destek kuvvet anlamı taşıyor.

Peki Clove hakkında ne düşünüyorsunuz? Yetenekleri sizce tatmin edici mi, yoksa daha farklı şeyler mi beklerdiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

kuluncak-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu