Ekonomi

Washington Trust Bancorp iki yeni yönetim kurulu üyesini atadı

WESTERLY, RI – Washington Trust Bancorp, Inc. (NASDAQ: WASH), 1 Mart 2024’ten itibaren Debra M. Paul ve Angel Taveras’ın Yönetim Kuruluna eklendiğini duyurdu. Atamalar, liderlik, finans, hukuk ve hukuk alanlarında kapsamlı deneyim getirecek ülkenin en eski topluluk bankasının yönetimine uzmanlık ve topluluk katılımı.

Yeminli mali müşavirlik geçmişine sahip olan Bayan Paul, Elwyn’de Kardeşlik Sağlık Kaynakları CEO’su ve Entegrasyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı gibi önemli liderlik rollerinde bulunmuştur. Deneyimi, Kadın ve Bebek Hastanesi’nde CFO ve KPMG, LLP’de Kıdemli Denetim Müdürü gibi finansal pozisyonlara kadar uzanmaktadır. Halen Blue Cross Blue Shield Rhode Island ve Amica Mutual Insurance Company’nin yönetim kurullarında görev yapmakta olup aynı zamanda Denetim Komitesi Başkanıdır.

Bay Taveras, Adler Pollock & Sheehan PC’de Kıdemli Danışman olarak görev yaptığı son görev süresinden ve diğer hukuk firmalarındaki önceki bağlantılarından edindiği zengin hukuki bilgi birikimine sahiptir. Onun liderlik deneyimi, Providence Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetle vurgulanıyor. Taveras ayrıca Providence College’da Yardımcı Profesör olarak bilgisini veriyor ve Lifespan Corp., National Civic League ve IKEA Vakfı’nın yönetim kurullarında görev yapıyor.

Washington Trust Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Edward O. Handy III, yeni yönetim kurulu üyeleri için duyduğu heyecanı dile getirerek, mesleki deneyimlerinin çeşitliliği ve derinliğinin şirketin geleceği için değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Washington Trust Bancorp, Inc. 31 Aralık 2023 itibarıyla 7,2 milyar dolarlık varlığa sahipti ve New England genelinde finansal hizmetler sağlayan bir topluluk bankası olan The Washington Trust Company’nin holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Banka, bölge sakinlerinin ve işletmelerin mali refahına olan bağlılığından gurur duymaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu