Haber

Enis Bardhi, Hatayspor’a attığı golle sessizliğini bozdu

Trabzonspor’un Kuzey Makedon oyuncusu Enis Bardhi, Hatayspor’a attığı golle 164 günlük sessizliğini bozdu.

Trendyol Süper Lig’de zor günler geçiren Trabzonspor, Hatayspor karşısında 5 haftalık galibiyet serisini kırdı. Bordo-mavili takıma galibiyeti getiren goller Trezeguet ve Enis Bardhi’den geldi. Bordo-mavili takıma transfer olduğundan bu yana performansıyla konuşulan isimler arasında yer alan Kuzey Makedon oyuncu, aylar sonra gol atma konusundaki sessizliğini bozdu.

Trabzon temsilcisinin Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atan oyuncu, 164 gün sonra Hatayspor’a attığı golle gol atma konusundaki sessizliğini bozdu.

Yuhalandı ve golle karşılık verdi

Geçtiğimiz sezon başında Levante’den transfer edilen oyuncu, bordo-mavili takımda forma giydiği ilk sezonda 6 gol atmıştı. 30 maçta 1.344 dakika forma giyen oyuncu, bu sezon 22 maçta 1.354 dakika forma giydi ve 3 gol kaydetti. Hatayspor maçında taraftarların tepkisini çeken oyuncu, yuhalandığı karşılaşmada 77. dakikada attığı golle takımını rahatlatan isim oldu ve bu kez alkış aldı.

Avrupa’dan gelen tekliflere rağmen gitmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, taraftarların tepkisini çeken Enis Bardhi’nin Avrupa’dan gelen tekliflere rağmen gitmediğini belirterek, “Taraftarın ne istediğini bilen ve bunu gerçekleştiren bir takım olarak maçtaki protestoların da işe yaramadığını biliyoruz. Hiçbir şeyi geri getirmeyecek. Eleştiriler elbette olacaktır. Enis Bardhi” “Avrupa’dan teklif almasına rağmen takımın durumuna yardımcı olmak ve kalmak istiyordu. Bugün itibarıyla performansı oldukça iyiydi.” – TRABZON

haber-aglasun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu