Yaşam

Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür Sanat Festivali Devam Ediyor

Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür Sanat Festivali etkinlikler ve açık hava konserleriyle devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan ünlü grup Kurtalan Ekspres, keyifli müzikleriyle Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı.

26 Ağustos Cumartesi günü Sünnet Bayramı ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında, 28 Ağustos Pazartesi günü olduğu gibi saat 16.00’da Andon Arakelyan Kütüphanesi bahçesinde Kitap Fuarı açıldı. ünlü yazar Şermin Yaşar tarafından Andon Arakelyan Şehir Kütüphanesi’nde düzenlenerek okuyucularıyla buluştu. İmza günü etkinliği düzenlendi. Ardından 30 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00’da ünlü yazar Ahmet Ümit, Andon Arakelyan Şehir Kütüphanesi’nde imza töreninde okurlarıyla buluştu.

ÇERKEZKÖY HADİSE İLE VERDİ

Festival kapsamında 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Kentpark’ta sona eren Fener Alayı düzenlendi ve yürüyüşçülerin çaldığı marşlarla binlerce Çerkezköylü bayram sevincine ortak oldu. Bant. Fener Alayı’nın Kentpark’a ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılı dolayısıyla konuşma yaptı ve ardından ünlü sanatçı Hadise sahneye çıkarak en güzel şarkılarını Çerkezköy halkı için seslendirdi.

ÇERKEZKÖY’DE KURTALAN EKSPRES RÜZGARI

Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür Sanat Festivali kapsamında dün akşam Kentpark’ta Raca, Genco, DJ Dead, Can Göksel, Vesta ve Therapy ilk olarak saat 19.00’da sahne alırken, ardından maalesef Band 20.00’da sahne aldı. ile buluştu. Gecenin finalinde saat 21.00’de sahneye çıkan ünlü grup Kurtalan Ekspres, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı.

1 EYLÜL’DE SAGOPA KAJMER SAHNEDE

Festival, 1 Eylül Cuma (bugün) saat 16:00’da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda başlayacak Sokak Basketbolu Turnuvası ile devam edecek. Ardından saat 19.30’da Kartaltepe Piknik ve Rekreasyon Alanı’nda Yoga Etkinliği gerçekleştirilecek. Gecenin sonunda Türkiye’nin ünlü rap sanatçılarından Sagopa Kajmer saat 21.00’de Kentpark’ta sahne alacak.

DERYA ULUĞ 2 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ SAHNEYE ÇIKACAK

Festival, 2 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası’ndaki müsabakalarla devam edecek. Aynı zamanda ünlü yazar Ataol Behramoğlu Andon Arakelyan da Şehir Kütüphanesi’nde okurlarıyla buluşarak imza günü düzenleyecek. Gecenin sonunda saat 21.00’de Kentpark’ta sahneye çıkacak ünlü ses sanatçısı Derya Uluğ, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşatacak.

BİSİKLET VE UÇAK FESTİVALLERİ 3 EYLÜL PAZAR GÜNÜ DÜZENLENECEK

Toplamda 8 gün sürecek olan Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür Sanat Festivali’nin 3 Eylül Pazar günü sona ereceğini kaydeden Başkan Akay, “Festivalimizin son günü saat 14.00’te başlayacak Bisiklet Festivali ile başlayacak. Saat 15.00’te Kentpark’ta başlayıp Kuşbahçe bölgesinde son bulacak. Festivale katılan vatandaşlarımızın gelmesinin ardından saat 15.30’da gerçekleştirilecek Uçurtma Festivalimiz rengarenk binlerce uçurtmayı gökyüzüne salacağız.”

“BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Rengarenk ve güzel etkinliklerin gerçekleşeceği, ünlü sanatçıların sahne alacağı Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür Sanat Şenliği’ne tüm Çerkezköy ve Trakya halkını davet eden Başkan Vahap Akay, “8 gün sürecek Çerkezköy Belediyesi Halk konserlerimizin de gerçekleşeceği yer olacak. 5. Kültür Sanat Festivali’ne tüm halkımız davetlidir. Festival coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür ve Sanat

gaziosmanpasaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu