Haber

Teslim edilmeyen telefonları satıp araba satın alan kargo çalışanı tutuklandı

Teslim edilmeyen telefonları satıp araba satın alan kargo çalışanı tutuklandı

ADANA -Adana’da bir teknoloji mağazasına teslim edeceği 850 bin TL değerindeki 33 cep telefonundan 28’ini satıp kendisine araba satın aldığı iddia edilen kargo çalışanı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, özel kargo şirketinde çalışan Azim G. (21), 1 Kasım’da teknoloji mağazasına teslim edeceği 3 kolideki piyasa değeri 850 bin TL olan 33 cep telefonunu çaldı. Mağaza iş gelmeyince durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri mağazaya gelerek güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Polis, 700 saatlik güvenlik kamerası incelemesinin ardından kargo çalışanı Azim G.’nin telefonları teslim etmeden teknoloji mağazasından ayrıldığını belirledi. Yapılan incelemeler sonucunda Azim G, Sarıçam ilçesi Orhangazi Mahallesi’ndeki evinde yakalandı. Operasyonda şüphelinin evinden çalınan 5 cep telefonuna da el konuldu.

28 telefonunu satıp araba aldı

Yakalanan şüphelinin 28 adet cep telefonu sattığı, piyasa değeri 400 bin TL olan otomobil satın aldığı ve aracı da kız arkadaşı İ.D.’ye yaptırdığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelinin cep telefonundan aldığı parayla satın aldığı otomobile ise el konuldu.

otlukbeliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu