Haber

Seçime Günler Önce Kime Oy Vereceklerini Açıkladılar

Seçime günler kala birçok ünlü isim kime oy vereceğini sosyal medya hesaplarından duyurdu. İşte o isimlerden bazıları…

Yazar Ahmet Ümit, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini açıkladı.

Ahmet Ümit, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 3, Kemal Kılıçdaroğlu için 1 sandıktan oluşan örnek bir sandık örneği paylaşarak, “Arkadaşlar, dostlar, güzel ülkemin güzel insanları, durum bu. Ümit, “Oyumu boşa çıkarmayacağım. Özgür, demokratik, adil, gelişmiş ve bağımsız bir Türkiye için Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçeceğim…” dedi.

Ünlü oyuncu Berna Laçin, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini açıkladı.

Gazeteci Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk ettiği programda Davutoğlu’na dönerek, “Değişim istiyorum. Sana söylüyorum, mutlak değişim istiyorum. Onu sana vereceğim. Oyum açık” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini söyledi.

Mustafa Sandal, İYİ Parti’den milletvekili adayı olan Gökhan Zan’a destek verdi. Sandal, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Canım kardeşim Gökhan Zan ve Ünal Karaman’ın adaylıkları hayırlı olsun” dedi. Sandal, “Araba” şarkısındaki dansıyla Muharrem İnce’nin yan yana yaptığı dansın videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı. Sandal, paylaşımına “Taklitlerden sakının” notunu ekledi.

karesiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu