Teknoloji

Renault’nun ikinci el araçları fabrikadan çıkıyor

Renault Grubu, yeni kimliği Renew ile ikinci el işini genişleteceğini duyurdu. Açıklamaya göre Renew, daha önce Renault2 markasıyla 56 satış noktasının tamamında hizmete girecek.

Verilen bilgilere göre Renew, 96 muayene noktası, 12 aya varan garanti ve finansman seçenekleri sunuyor.

Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan 2. el araç yenileme birimi olan Refactory’de yenilenen tüm araçların Renew çatısı altında satışa sunulacağı kaydedildi.

Renault Grubu, Fransa’nın Flins şehrinde başlayan refabrikasyon faaliyetlerine İspanya’nın Sevilla kentinde devam etti. Söz konusu faaliyet son olarak Oyak Renault’nun Bursa’daki tesisinde başladı.

KULLANILAN ARAÇLARI YENİLEYECEĞİZ

Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan bu yeni sanayi tesisinin amacı, kullanılmış arabaları standartlara göre yenilemek olarak açıklanıyor.

Test sürüşleri, ekspertiz, teşhis, mekanik ve kaporta onarımları gibi hizmetler sunan Refactory, boya işlemleri, Renault Aesthetics süreci (detaylı iç ve dış temizlik), kalite kontrol ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekim alanları gibi hizmetleri de sunacak.

İlk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan Refactory’nin önümüzdeki dönemde hizmetlerini genişleteceği öğrenildi. Buradan çıkan ikinci el araçlar 2 yıl garantili olacaktır.

habergokceada.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu