Ekonomi

Otogarlarda seçim hareketliliği

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili seçimlerinde oy kullanmak için şehirler arası seyahat edenler, 15 Temmuz Demokrasi Otobüs Terminali’nde hareketlilik yarattı. Otogarda birçok düzenli seferin yolcu kontenjanlarının dolduğu, bazı noktalara ek seferlerin düzenlendiği görüldü. Seçim nedeniyle oluşan yolcu hareketliliğinin gece geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi.

“BUGÜNE KADAR TÜM ŞİRKETLER DOLU”

Yönetici Şehabettin Laçin, “Uzun yolculuk rotalarına birkaç kez ek seferler eklendi ama maalesef kısa mesafeler için değil. Deprem bölgesine, özellikle Hatay ve doğuya ek seferler yapıldı. Çarşamba ve Perşembe itibariyle işlerimiz iyi. Tümü Firmalar bugün akşama kadar dolu.”söz konusu.

BİLETİ KOLAY BULUYORUM ÇÜNKÜ BİLETİ GÜNLER ÖNCE ALDIM

Yolcu Rana Gugen, “Vatandaşlık görevi olduğu için oy kullanacağım. Çok önemli, bir oy bir oy. Bunu düşünerek memleketim Bandırma’ya gidiyorum. Bizim için kolay oldu çünkü bileti günler önce aldım.” O konuştu. Yolculardan Menderes Yılmaz şunları söyledi: “Tekirdağ’dan Sultanbeyli’ye oy kullanmaya geldim, seçim olmasaydı gelmezdim. Bir oy bir oy”söz konusu.

guney-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu