Haber

İYİ Parti Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ı ziyaret etti

İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, YETLİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ve partililer, Gülüç Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Gökhan Mustafa Demirtaş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Alaplı İlçe Belediye Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Alaplı Belediye Başkanı Adayı Serdar Akyol, İYİ Parti Gümeli Belediye Başkanı Adayı Ramazan Akdeniz ve çok sayıda partili Gülüç Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Gökhan Mustafa Demirtaş “tebrik” ziyaretinde bulundu. kurmak.

Yüzlerce kişiyi ve İYİ Parti yöneticilerini eşi Işıl Demirtaş ile birlikte karşılayan Gülüç Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Gökhan Mustafa Demirtaş güç gösterisi yaptı. Gülüç’te seçimleri kazanacaklarına inancının tam olduğunu belirten Başkan Demirtaş, “Gülüç belediyesi başkanlığına İYİ Parti’den adayım. İlçe başkanım DÜZGÜN Evrim Hanım’a teşekkür ediyorum. Parti yönetim kurulumuz ve bu süreçte yanımızda olan tüm arkadaşlarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Seçimi kazanmama, kaybetme gibi bir lüksümüz yok. 31 Mart’ta seçimi kazanacağımıza olan inancım tamdır. Sağda solda konuşulan sözlere kulak asmayın çünkü biz o işlerden aklandık. Bu tür olaylarla bizi yıpratmaya çalışıyorlar ama biz birlik ve beraberlik içinde yolumuzdayız. Devam ediyoruz. İYİ Parti ailesi olarak, Gülüç’te seçimleri tüm hızıyla yapmaya çalışacağız. Sıkılmayacağız, el değmemiş kapı bırakmayacağız. Gülüç’e yaptığım hizmetler ortada. Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı yaptık. Daha iyisini sağlayacağız. Bu sürecin ardından hizmet vermeye başladık. İşte buradayız. “Buraya gelen ve bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Demirtaş, programa katılan İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Alaplı Belediye Başkanı Adayı Serdar Akyol ve İYİ Parti Gümeli Belediye Başkanı Adayı Ramazan Akdeniz’e teşekkür ederek, tüm Gülüç halkını gerçekleştirilecek parti organizasyonu ve seçim törenine davet etti. çarşamba günü saat 14.00’te düğün salonu önünde yapılacak. ofisinin açılışına davet edildi.

Demirtaş’ın ardından konuşan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatı doğrultusunda Gülüç’ü ziyaret eden İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, “Sayın belediye başkanım ve başkanlarım, sevgili Gülüç halkı, burada bulunmaktan çok memnunuz. Liderimizin yaptığı hizmetleri iki dönemdir izliyor, takip ediyorduk, hepsinden memnun olduk, gurur duyduk. Bundan sonraki dönemlerde de aynı hizmeti tekrar vereceğinden eminiz. Tekrar başarılar. “Umuyoruz. Her zaman birlikte çalışıp kazanacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan konuşmasında, Başkan Meral Akşener’in talimatıyla Gülüç’te seçimlere başladıklarını söyledi. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın verdiği yetkiyle uzun bir süreçten geçtik. Liderimizin verdiği yetkiyle burada seçime başladık. Liderime başarılar diliyorum. Her zaman birlikteyiz. Bu yolda hep birlikte Batı Karadeniz’i Zonguldak olarak en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Gülüç halkına teşekkür ediyorum.”

Bölgedeki kalabalık da Önder Demirtaş lehine sloganlar atarak ona destek verdi. Demirtaş daha sonra YETERLİ Parti yöneticileriyle makamında sohbet ederek seçim sürecine ilişkin fikir alışverişinde bulundu. -ZONGULDAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu