Yaşam

İlahiyatçı Yusuf Kavaklı Dışarıda Kahve İçenlere Sert Sözlerle Tepki Verdi!

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Işık Viral programına konuk olmaya devam ediyor. Cuma günleri canlı yayında izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Kavaklı, bu kez kahve konusunda sert konuştu.

Nur Viral, Beyaz TV ekranlarında canlı yayınla izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Cuma günleri ‘Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var’ programının konuğu Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı oluyor. Yusuf Kavaklı, canlı yayında özellikle izleyicilerden gelen soru ve yorumları yanıtlıyor.

Yusuf Kavaklı geçtiğimiz günlerde bir izleyicinin kahve yorumuna verdiği yanıtla tartışma yaratmıştı.

Nur Viral, seyircilerden gelen bir yoruma “Bunu okuyamam, bunu her gün yapıyorum” diyerek yanıt verdi ve sözü Kavaklı’ya bıraktı.

Dışarıdan alınan kahveyle ilgili izleyicilerin yorumlarını okuyan Kavaklı da bu yoruma katılırken, Nur Viral ise “Bu benim için hakaret sayılır” yorumunu yaptı.

“Bir yere gidip 150 lira ödeyen adam tam bir aptaldır.”

İzleyicilerin “Evde 5 liraya yaptığı kahveyi 150 liraya içen tam bir aptaldır” yorumunu okuyan Kavaklı’ya Işık Viral, “Bu bir zevktir” diyerek yanıt verdi.

“Bu adam İsrail’i destekliyor.”

Nur Viral, ‘İnsan bazen kahve içtiği ortamı değiştirmek ister’ diyerek kendini savununca Kavaklı, ‘Bu adamlar İsrail’i destekliyor’ yanıtını verdi. Kahvenin fiyatıyla ilgili bu tartışma sosyal medyada gündem oldu.

“Batı, kendi hayvanlarına insan, diğer insanlara da hayvan muamelesi yapan aşağılık bir medeniyettir.”

Kahve sorusunun ardından Yusuf Kavaklı, bir başka dinleyicinin Batı medeniyetiyle ilgili söylediklerine bir anısını anlatarak katıldığını belirtti.

semdinliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu