Ekonomi

Gün Öncesi: Fed kararı ve kazanç raporları

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Salı günü hisse senedi piyasaları; Beklenenden daha iyi gelen enflasyon haberleri, faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair endişelerle çatıştığı için dalgalı bir seyir izliyordu.

yatırımcılar, şişirme ekonomik trendlerin yavaşladığını gösteren ekonomik haberleri memnuniyetle karşıladı. Aynı zamanda, Fed’in faiz oranlarını artırmaya devam edeceği ve ekonomiyi resesyona sürükleyeceğine dair korkular var.

Fed’in bu yıl için planladığı nihai faiz oranı kararı Çarşamba öğleden sonra açıklanacak. Pazar yarım puan arttı. beklemek . Ancak faiz artış oranlarının düşmesi bir son anlamına gelmez.

Yatırımcıların bilmek istediği, politikacıların gelecek yıl ve sonraki birkaç yıl için faiz oranları hakkındaki iddialarıdır. Noktalı grafik olarak adlandırılan bu tablo gayri safi yurtiçi hasıla, enflasyon ve işsizlik tahminlerini de içerecektir. Piyasa, GSYİH ve enflasyon rakamlarının düşeceğini, işsizliğin ise artacağını tahmin ediyor.

Merkez bankasının niyet yapısına ilişkin yeni içgörüler elde etmek için piyasanın en iyi şansı, Lider Jerome Powell ile gazetecilerle yapacağı bir toplantı olacak ve ona faiz oranlarının ne kadar daha yüksek kalacağını ve Fed’in bu kararı vermek için hangi bilgileri izlediğini sormak mümkün. .

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. FOMC beyanı

Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) bugün faiz oranlarına ilişkin kararını açıklayacak. Powell’ı takip edecek olan basın toplantısı genellikle yaklaşık bir saat sürer ve Fed’in YouTube kanalından canlı olarak yayınlanır.

2. Lennarkazanç raporu

Lennar Şirketi (NYSE: UZUNLUK) 9.98 milyar $’lık gelir üzerinden hisse başına 4.88 $’lık fayda bildirmesi bekleniyor.

3. weberkar raporu

Weber Inc (NYSE: WEBR ), BDT Capital tarafından 3,7 milyar dolarlık bir özelleştirme anlaşmasını kabul ettikten sadece birkaç gün sonra son çeyreği rapor edecek. Analistler, ızgara ve dış mekan ekipmanı üreticisinin 209 milyon dolar gelir ve hisse başına 18 sent boşa harcadığını tahmin ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu