Haber

Fox TV, Interview Man’in Ganalı emlakçı videosunu gerçek zannetti: ‘Görgü tanığı pek güvenilir değil’

Fox TV’nin sabah programında, parodi içerikleriyle tanınan Mahsun Karaca’nın (Röportajcı Adam) görüntüsünün gerçek olduğu düşünüldü. Programın sunucusu İlker Karagöz, haberi sunarak, “Mücadele Birleşmiş Milletler gibi” yorumunu yaptı.

Karagöz’ün bu anlarını paylaşan Mahsun Karaca, “Görgü tanığı pek güvenilir görünmüyor ama siz bilirsiniz.” Karagöz ise Karaca’ya cevap vererek, “Aaa… Ama bir gazeteden okuduğumuz bir haberdi. Yani önce şakaya aldandılar. Üstelik öyle bir şey olmayacak” dedi.

OLAY AĞUSTOS AYINDA GERÇEKLEŞTİ

Röportajcı Adam kanalıyla tanınan Mahsun Karaca, geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul Esenyurt’ta yaşanan bir olayın parodisini filme aldı. Ganalı bir emlakçı ile Kamerunlu bir kiracı arasında çıkan tartışmada evin internete bağlı olmaması nedeniyle çıkan tartışmada emlakçı, kiracı olan bayana saldırarak darp etti.

Videonun haberlerde yer almasının ardından Karaca Videoda, “Şey, bu Ganalı emlakçı Kamerunlu kadına saldırıyor. Bağır, çağır deyince alt katta Suriyeliler var, onlar da devreye giriyor. Karşı binada Kenyalı bir arkadaş var, haber verdi. .Faslıdır.Afgan terziyi yanına alır ve binaya gelirler.Yan apartmanda Iraklılar var,onların kendisine geldiğini zanneder.Onlar da havaya ateş ediyorlar.Ortalık karışıyor. birdenbire.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu