Haber

Duvarı delerek 23 kilo altın çaldılar

Payveren, “Komşumu benden önce silahla vurdular. Daha önce de başka bir komşumu soydular. Bizim çarşımızda güvenlik kamerası yok. Güvenlik olsaydı bari bize bunu yapanlar yakalanırdı”söz konusu.

Tarihi Taşmağazalar semtinde kuyumcu olan Gürbüz Payveren, dün sabah saatlerinde dükkanına giderek elektrikli kepengi açmayınca ustayı aradı. Usta kepengi açtı ama elektrik olmadığını anladı. Dükkana giren Payveren, içeriden elektriğin kesildiğini ve iş yerinin soyulduğunu anlayınca polise haber verdi.

İncelemede; dükkan duvarının delindiği, 23 kilo altının çalındığı ve güvenlik kamerası kayıt cihazının da alındığı belirlendi. Polis, zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

‘MATKAP VE KESİCİ ALETLER KULLANDILAR’

Gürbüz Payveren, 30 yıldır Taşmağazalar’da esnaf olarak çalıştığını belirtti. “Dükkânın kepenğini açmaya çalıştım açılmadı. Kepenk ustasını aradım. Elektrik yok dedi. Bayram tatilinden faydalandılar. Elektriğimizi, kameralarımızı ve alarmımızı kestiler.” sistem devre dışı kaldı.buraya komşunun dükkanının arkasından gelip duvarı delerek girdiler.delici ve kesici alet.kamera kayıt cihazını da aldılar diğer kameraları da kırdılar her şeyimi alıp gittiler.yaklaşık 23 kilo mal çaldılar altınlarımız öncelikle çarşımızın trafiğe açılmasını istiyoruz çarşımıza karakol yaptırdık karakol yaptırdık polise teklif ettik polis de aldı polisi kapattı İstasyon Biz “Bununla ilgili bir sorunumuz var. Komşumu benden önce silahla vurdular. Daha önce başka bir komşumu soydular. Çarşımızda MOBESE kamerası bulunmamaktadır. GÜVENLİK tesis edilmiş olsaydı en azından bize bunu yapanlar yakalanırdı.”söz konusu.

yusufelihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu