Haber

Diyarbakır’da kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 43 yıl 6 ay hapis istemi

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde 10 yaşındaki Suriye uyruklu kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında 21 yıldan 43 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. .

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltına alınan zanlı S.Ç. Hakkında hazırlanan iddianame 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, sanık S.Ç’nin 5 Aralık günü merkez Bağlar ilçesinde terk edilmiş bir binada kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu çevredekiler tarafından bildirildi.

Sanık S.Ç’nin isnat edilen suçlamayı kabul etmediği ve çocuğun sanıklar tarafından istismar edildiği iddianamede, “Şüphelinin sanıklardan kurtulmak için olağan hayatın akışına aykırı savunması olduğu” belirtildi. suçtur ve saygı duyulmaması gereken bir savunmadır, savunmasına saygı duyulamaz ve suçun işlendiği anlaşılarak cezalandırılması talep edilir.” söylendi.

İddianamede tutuklu sanık S.Ç. “Cinsel istismar” ve “hürriyetten yoksun bırakma” kabahatlerinden 21 yıldan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu