Ekonomi

Dev Yatırım Yönetimi Fonuna Göre Bitcoin’in Yükselişi Daha Uzun Süre Devam Edecek

ABD’de geçtiğimiz aylarda alınan kararla 11 başvurunun Bitcoin’in (BTC) ETF’ye dahil edilmesine izin verilmişti. Bu etki nedeniyle bir süre yükselişe geçen ancak 49 bin dolar seviyesine dönen lider kripto para, zaman içinde ve dün yani 2 yıl sonra gelen taleple birlikte yeniden yükselişe geçti. Yine 50 bin doları geride bıraktım Başardı. Bitwise’a göre bu yükseliş sadece bir başlangıç.

Talep beklentilerin çok ötesine geçti

ETF (Borsa Yatırım Fonu), kripto para birimlerinin kendi değerlemelerine ek olarak çeşitli varlıklara yatırım yapmak için kullanılmasına olanak tanır. Bu şekilde değerlenen toplam tutar 28,35 milyar dolara ulaşırken, piyasa hacmini de 39,8 milyar dolara çıkardı. Son 24 saatteki işlem hacmi 1,38 milyar dolarbuldum.

Bitwise Asset Management’ın Baş Yatırımcısı ve dördüncü en büyük Bitcoin ETF fonunun yöneticisi Matt Hougan, ” Sürekli akış ve hacimler beklediğimden yüksek. Sadece ilk gün değil, ilk 19 günün 18’inde de güçlü pozitif akışların olması gerçekten sevindirici. Bitcoin fiyatının nereye gittiğini ve dünyadaki önemini bana bildirin. son derece iyimserÖyle.”dedi.

Hougan zamanla daha fazla platformda da mevcut olacak. B. itcoin fonları Kullanıma başladıkça talebin artacağını düşünüyor. Hougan ayrıca milyarlarca dolarlık fona sahip platformların şu anda görüşmelere devam ettiğini belirtiyor. Bitcoin ETF’lerinin önümüzdeki ay “şimdiye kadarki en büyük ETF teklifi” olmasını beklediğini belirtiyor. Önümüzdeki 18 ayda da bu alandaki büyümenin devam edeceğine inandığını ekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu