Haber

Demirtaş: Gücünüzün sayılı günlerini ustaca tamamlayın ve defolun

6 yılı aşkın süredir Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Pentik’te kurbanlar için yardım toplayan Şahkulu Cemevi’ne yönelik silahlı saldırı haberini paylaşarak tepki gösterdi. Demirtaş’ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“100 binden fazla can kaybı, 85 milyon yaralı yürek var, her yerde feryat feryat var. Büyük bir yıkım var. Bu yıkımın sorumluları hala küstahça, utanmazca, pervasızca tehdit ve hakaretler savuruyorlar.

Trolleri ve çeteleriyle halkı korkutmaya, korkutmaya, zirveye taşımaya çalışıyorlar. Herkes dayanışmayı büyütmeye çalışırken iki eleştiriye bile tahammülü olmayan bu aşağılık sürü herkese parmak sallayıp ‘hesap soracağız’ diyebiliyor.

‘Korkup uçacak insan yok’

Kendin hakkında ne düşünüyorsun! Devlet tapu malınız mı? İnsanlar senin kölen mi? Sınırlarını bil! Karşınızda mafya körüklerinizden korkacak kimse yok!

Günü geldiğinde kibirle salladığınız o parmakları birer birer kendi iradeleriyle kıracak, saltanatınızı bitirecek olan bu halktır, gerçekten, korkun! Ve gücünün sayılı günlerine hakim ol ve git! İnsanlar ayağa kalkmasını biliyor.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu