Yaşam

Darmaduman 4. Bölüm İzleme Ekranı: Darmaduman Son Bölüm Tek Parça Full İzle

FOX TV’nin yeni dizisi Darmaduman, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin bulunduğu dizi, dikkat çekici konusuyla herkesin dikkatini üzerine çekti. Darmaduman’ın son kısmını kaçıranlar ya da tekrardan izlemek isteyenler için; Darmaduman 4. kısım tek kesim full izleme ekranı.

FOX ekranlarının yeni üretimlerinden Darmaduman, güçlü takımı ve dikkat cazibeli takımı ile seyirciler tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Darmaduman Son Kısımda Ne Oldu?

Kerem, Yağız’ın söyledikleri ile yerle bir olur. Ece, kendisini kurtaran Evren’e ise minnettardır. Ancak Cihan, Ece için yaptıklarının bedelini ağır bir formda öder. İkizler, meskene karmaşık hisler içerisinde dönerken dede meskeninin katı kuralları ile tekrar karşı karşıya kalırlar. Harun’un verdiği tepki, ikizleri şaşırtır. Evren, kendisini rahatlatacak bir küçük yolculuğa çıkar. Yaptıklarından dolayı içi rahat etmeyen Derin, Kerem’e her şeyi söyler. Harun ve Beliz’in iş arayışları devam etmektedir. Kerem, Yağız’a son bir ders vermek için Cihan ile iş birliğine girer. Yağız’ın davranışı Derin’e sıkıntı anlar yaşatırken bu durum yeni bir arkadaşlığın da başlangıcı olur. Derin meskene dönerken büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır.

Darmaduman 4. Kısım İzleme Ekranı

DARMADUMAN SON KISIM TEK KESİM FULL İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu