Haber

Bu kez TFF’yi hedef aldı! Dursun Özbek’ten 1959 öncesi şampiyonluklarına bomba tepki

galatasarayLideri Dursun Özbek, TFF’nin 1959 öncesi şampiyonluk kararını sert bir şekilde eleştirdi. Camia olarak bu kararı kınadıklarını ifade eden Özbek, “Bence bu yanlış. Galatasaray olarak ben de kınıyorum. Müflis tacirler eski defterleri karıştırdı. .”

İşte Dursun Özbek’in açıklamaları;

“BU KARARI KINIYORUZ”

Yine 30-40 yıl önce alınmış bir kararı gündeme getiriyoruz. Bizim Türk futbolunda kaos yaratmakla alakamız yok. Önceki federasyonlar hangi şampiyonaların sayılması ve sayılmaması gerektiğini bilmiyor muydu? Bu kararı kınıyoruz. Daha dönem başlamadan futbolla alakası olmayan bir olayı getirip önümüze koyuyorlar. Marka değerimizi düşürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Olayları büyütmek yerine futbola odaklanalım.

“BU BİTMEYECEK”

Yarın bir obur olacak ve ben bunu beğenmedim diyor. Bunun sonu yok. Bu karar zaten tahkime gitti. Tahkim kararını sorgulamaya başladık. Bence bu çok yanlış. Dönem başlamadan bomba gibi getirip önümüze koydular. Bir yıl boyunca tartışacağız.

“İFLAS TİCARETÇİLERİ ESKİ KİTAPLARI KARIŞTIRDI”

“Konu daha önce sürekli çalışıldı. 40 yıl kimsenin aklına gelmemiş, diyorlar ki bu konuya 40 yıl sonra bakalım. Böyle bir mantık olabilir mi? Türk futboluna odaklanmak lazım. Bazı arkadaşlarda böyle bir istek var. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Kınıyorum. İflas etmiş tüccarlar eski defterleri karıştırıyorlar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu