Haber

Simge Fıstıkoğlu kimdir? Simge Fıstıkoğlu kaç yaşında, nereli? Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi!

Icon Fıstıkoğlu DSÖ? Sorusu son zamanlarda gündemde olan ve internette sıkça aratılan soruların tam ortasında yer alıyor. Bu haberde hakkında birçok detay merak edilen Simge Fıstıkoğlu kimdir? Peki Simge Fıstıkoğlu kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularınızı yanıtladık. Peki Simge Fıstıkoğlu kimdir? Simge Fıstıkoğlu kaç yaşında, nereli? Simge Fıstıkoğlu hayatı ve biyografisi!

SİMGE FİSTİKOĞLU KİMDİR?

Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu Türk sunucudur. 12 Aralık 1982’de İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Kariyerine 2006 yılında Habertürk’te başladı. spor Bir spiker olarak başladı. 2009 yılında spor yöneticisi olarak devam etti. 2011 yılında A. Haberler geçirilen. 2012 yılında tekrar Habertürk’e taşındı. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. “Bu Hafta Sonu” programını da sunan Fıstıkoğlu, 2013 yılında Show TV’ye geçerek kanalda Yeni 1 Gün ve Hafta Sonu Ana Sayfa’da yayın yaptı. Haberlersunucu yaptı.

Eylül 2014’te programını sonlandıran deneyimli televizyoncu, farklı kurumlarda spikerlik yaptı. 2015 TRT prestijiyle Icon Fıstıkoğlu SporKanalında Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte Topuklu Krampon adlı Futbol Sohbet Programı’nı sundu.

“Simge Fıstıkoğlu ile Spor Akşamı” hafta içi her akşam NTV’de.[2]ve “Gün Boyunca” haberlerprogramı sundu.

Simge Fıstıkoğlu Tavukçuoğlu, 5 yıl görev yaptığı NTV’den 17 Haziran 2020 tarihinde ayrıldı.

Daha sonra 18 Aralık 2020 tarihinde yayın merkezini Bursa’dan İstanbul’a taşıyan ancak 25 Aralık 2020’de yayının kesilmesi nedeniyle sadece iki program yapabilen Olay TV’de Simge Fıstıkoğlu ile Hafta Sonu programını sundu.

Kendi YouTube kanalında zaman zaman gündem yayınları yapan sunucu, şu anda Sözcü TV’de “Büyük Satranç Tahtası” adlı programı sunuyor ve yönetiyor.

2018 yılında Buyruk Tavukçuoğlu ile evlenen sunucu, iki çocuk annesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu