Haber

Seda Sayan, gelini Miray Daner’i övmeyi bitiremedi! Kelimenin tam anlamıyla “gelinim aynı zamanda benim gelinimdir” dedi!

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, bildiğiniz üzere ünlü oyuncu Miray Daner ile uzun süredir aşk yaşıyor. Doğal olarak bugün Seda Sayan, Müge ve Gülşen’le bir araya geldiğinde ilk sorulan sorulardan biri Oğulcan Engin ve Miray Daner’in aşkı oldu. Gelinini göğe sığdıramayan Seda Sayan bakalım neler söylemiş!

Seda Sayan’ın oğlu olmak kolay bir şey değil, estetiğe olan sevgisini hiçbir zaman gizlemeyen, gözlerimizin önünde biraz daha yaşlanmadan her geçen gün gençleşen Seda Sayan’ın şarkıcı ve sunucu olması da kolay değil!

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in adı kimlerle konuşuldu, malum magazin gündemine oturdu. Zamanla Seda Sayan’ı takip ettikçe Oğulcan Engin’i de doğal olarak merak etmeye başladık.

Oğulcan Engin’in uzun süredir ünlü oyuncu Miray Daner’e aşık olduğu ve ikilinin birlikteliği magazin gündeminin yakın takipçisi olduğu ilgi alanlarından biri.

Bir süre önce Oğulcan Engin’in Miray Daner’in bir iş adamıyla yaptığı sohbeti yakaladığı, tartıştıkları ve ayrıldıkları iddia edildi. Ancak çift bunu yalanladı ve aşk pozları paylaşmaya devam etti.

Çift sık sık gündem olduğu için bugün Müge ve Gülşen’le Page 2’ye konuk olan Seda Sayan’ın oğlu Miray Daner ile olan ilişkisi hakkında ne düşündüğü sorusu doğal olarak sorulmuştu.

Seda Sayan, “Miray’ı gençliğime çok benzetiyorum. Çok şık, çok güzel” diyen Seda Sayan, şunları kaydetti:

Oğulcan’a çok benzetiyorum. Onu çok severim. Belli ki çok disiplinli, işine sadık. Ve Oğlak! Bak kız kayınvalidesi gibi Oğlak!

İşte Seda Sayan’ın “Allah herkese böyle bir kaynana nasip etsin” dedirttiği ve “gelini”ni övmekten kendini alıkoyamadığı o anlar:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu