Haber

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce’den, Düzce’deki depreme ilişkin açıklama Açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem Büyük, Düzce’nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde, Sakarya’da rastgele bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.

Yüce, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Düzce başta olmak üzere, zelzeleden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Düzce depremi nedeniyle, ilk belirlemelere göre şehrimizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.” tabirlerini kullanan Aziz, takımlarla birlikte teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

Yüce, zelzelenin akabinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma takımı SABAK ile toplanma alanında buluştuklarını kaydederek, “Şehrimizde, gerekli taramaları gerçekleştirdik. Bir çok şehrimizin hissettiği depremin ardından ekiplerimizle bir araya geldik, saha taramalarımızı gerçekleştirdik. Hepimize geçmiş olsun. Allah ülkemizi, tüm afetlerden muhafaza buyursun.” değerlendirmesinde bulundu.

Yüce, kentte de ağır bir halde hissedilen sarsıntının akabinde, vatandaşlarla bir ortaya geldiklerini belirterek, “Geçmiş olsun dileklerimizi illettik. Hemşerilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri düşüncesi ile iş yerlerini açan esnafımızı ziyaret ettik. Böylesi bir afet sonrası, herhangi bir can kaybı olmamasının ve hemşerilerimizle güven içerisinde bir arada olmanın tesellisi içerisindeyiz.” tabirlerini kullandı.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu