Haber

Murat Kurum: Mevcut yönetim hızla alarma geçti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lider Adayı Kurum, Kağıthane’yi ziyaret etti. Katıldığı programda konuşan Kurum, şunları söyledi: “İstanbul’un gelecek 100 yılını konuştuğumuz toplantıda, İstanbul’un gerçek dertlerine, gerçek sorunlarına, taleplerine odaklanmaya çalıştık. Şimdi bu projeleri açıkladık, projeleri açıkladığımızda mevcut yönetim hemen paniğe kapıldı. diyorlar, bu projeler ‘Kopyala-Yapıştır projeleri, biz de bu projelerden biriyiz. Bakalım faydalanabilecek miyiz, inceleyeceğiz’ diyorlar. Buradan Kağıthane’de onlara asla diyoruz. Yarı zamanlı olarak belediye olarak çalışan, boş zamanlarında belediyeyi ziyaret eden bir yönetimin bizi takdir etmesini bekliyoruz. Bizi takdir edecek olan millettir.”söz konusu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Kağıthane’yi ziyaret etti. Kağıthane’de partililerle kahvaltı programında bir araya gelen Kurum’a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti Kağıthane de katıldı.

Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin de eşlik etti. Kurum programda bir konuşma yaptı.

YARI ZAMANLI BELEDİYEDE ÇALIŞAN BİR YÖNETİMDEN BEKLENTİ BEKLİYORUZ

“İstanbul’un gelecek 100 yılını konuştuğumuz toplantıda, İstanbul’un gerçek sıkıntılarına, gerçek sorunlarına ve taleplerine odaklanmaya çalıştık.”Kurum şunları söyledi: “Şimdi bu projeleri açıkladık, projeleri açıkladığımızda mevcut yönetim hemen paniğe kapıldı. ‘Bu projeler Kopyala-Yapıştır projeleri, bakalım bu projelerden faydalanabilecek miyiz, inceleyeceğiz’ diyorlar. Buradan Kağıthane’de kendilerine ‘Onlar yarı zamanlı belediye çalışanı’ diyoruz. “Boş zamanlarında belediyeyi ziyaret eden bir yönetimin bizi takdir etmesini asla beklemiyoruz. Bizi takdir edecek olan millettir. Kağıthane’dir, Bayrampaşa’dır.”söz konusu.

“ONLAR DA BU PROJELERDEN FAYDALANACAKLAR”

Organizasyon, “Elbette bu projelerden onlar da yararlanacak. 1 Nisan sabahı İstanbul’da yaşayacaklarsa tüm İstanbullular gibi onlar da bu projelerden, bu hizmetlerden yararlanacaklar. Şimdi ‘Kopyala-Yapıştır’ı anlayamadım. ‘ kısmı. Yani son 5 yılda İstanbul’a gittik. 650 kilometre metro yapıldı görmedik mi? Kağıthane’ye son 5 yılda verilen sözler tutuldu ama haberimiz olmadı. İstanbul’un iki yakasına iki tünel yapıldı görmedik mi? İstanbul’da İstanbullu gençlerin ve kadınların sorunları çözüldü ama duymadık mı? Duymadık mı? A İstanbul’a 122 kilometrelik tünel, otoyol ve kavşak projesi yapıldı ama İstanbul halkı bunu görmedi mi? İstanbullular her şeyi görüyor, Kağıthane her şeyi görüyor. 31 Mart’ta sabırlı olun, size gereken cevabı sandıkta verecekler. Bunu görüyoruz, bu coşkuyu İstanbul’un her yerinde hissediyoruz. Aslında açıkladığımız grafikler, oranlar, rakamlar ve planlar halkımıza neyi anlatıyordu biliyor musunuz? İstanbul’un geleceği bizimdir, yani sorunlu, hizmet odaklı AK Parti Belediyesi’nin ve Cumhur İttifakı Belediyesi’nin amacı dedik.”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu