Yaşam

Kimse beklemiyordu! Ömer’in Sezon Finalinde Hakan’ın Reşat’a Yaptığı El Misyonu Şoke Etti!

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı Ömer dizisi yoğun bir yayın döneminin ardından sezon finali ile kısa bir ara verdi. Dizinin son bölümünde pek çok olay yaşanırken diziye Hakan ve Reşat’ın tartıştığı sahne damga vurdu. Hakan’ın sahnede Reşat’a yaptığı el hareketi izleyenleri hem şaşırttı hem güldürdü.

İsrail dizisi Shtizel’den uyarlanan Ömer, kadrosundaki güçlü isimlerle haftalarca seyirciyi ekran başında toplamayı başaran bir yapım. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay’ın kadroda yer aldığı dizinin hikayesi çok beğenildi.

Hikaye ağır ilerlese ve dizi hakkındaki eleştiriler çığ gibi büyüse de özellikle Ömer ve Gamze’nin ortasındaki uyum nedeniyle sevildi.

Ömer’in kendisinden yaşça büyük Gamze’ye âşık olan ve sonunda evlenen Gamze’ye karşı hisleri, tavırları ve cilveleri izleyenleri büyülüyor.

Haftalardır devam eden Ömer her dizi gibi Pazartesi günü ekrana kısa bir ara verdi. Sezon finalinde Gamze’nin eski eşi ortalığı karıştırdı. Ömer ve ailesi, çocuğunu kaçırmaya çalışırken çocuğu ellerinden aldı.

Bu sırada herkes Süreya’nın cadısını öğrenmiştir. Bunun üzerine Ömer ve ailesi rahat bir nefes aldı. Reşat da Gamze’ye karşı biraz yumuşadı.

Ancak sosyal medyada Ömer’in sezon finali yapması beklentileri karşılamadı. Hayal kırıklığı yarattığı söylenen dizi eleştirildi.

Tüm bu eleştirilerin yanı sıra Reşat ve Hakan’ın sahnesi izleyenleri güldürdü. Emine’nin okula gitmediğini duyan Reşat, konuşmak için kızı Nisa’nın evine geldi.

Bu sırada karaktersiz Hakan, Nisa’nın içkicide çalıştığını söyledi. İpler kopunca Reşat, Haluk’a tokat attı.

Reşat, Hakan’a iş bulamazsa Nisa’yı ve çocukları götüreceğini söyleyince herkesi kıran el hareketi ortaya çıktı. Haluk’un Reşat’ın arkasından yaptığı hareket onu istemsizce güldürdü.

İşte o hareket

Tüm sahneyi buradan izleyebilirsiniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu