Haber

İsmet Taşdemir: Bandırmaspor ilk 60 dakikada bizden çok daha iyi mücadele etti

– İsmet Taşdemir: “Bandırmaspor ilk 60 dakikada bizden çok daha iyi mücadele etti”

MUĞLA – Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Bandırmaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İlk 60 dakikada Bandırmaspor bizden çok daha iyi mücadele etti. Bodrumspor’un 60’lı yıllardan sonra bir realitesi var ve biz de bunu bugün gösterebildik. 60’lar. Bizim için önemli bir şey.” “Bu bir galibiyetti” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 9. hafta maçında Bodrum FK, Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Her iki takım oyuncuları da ‘Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ yazılı pankartla sahaya çıktı ve kavganın başında Gazze’de hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Maça golle başladığımızda bütün sistemimiz değişmek zorunda kaldı. Sonrasında doğru tepki veremedik. Sistemimizi değiştirmemize rağmen bir tepki alamadık. Özellikle ilk 60 dakikada Bandırmaspor yanımızdaydı.” Çok daha iyi mücadele etti. 2 puan bulamadılar, bizim için avantaj oldu. Bodrumspor’un 60. dakikadan sonra bir realitesi var ve biz bunu bugün 60. dakikadan sonra gösterebildik. Bizim için önemli bir galibiyetti. Son 30 dakikadaki istek ve performanstan çok memnunum. “Kazanma ve eksiklerimizi çok daha iyi analiz etme fırsatı bulduk. Bu bizim için bir avantaj” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu