Teknoloji

iPhone 15 Pro Max 2024’e gösteriyle başladı

iPhone 15 serisinin piyasaya sürülmesinden bu yana birkaç ay geçti ve 2024’ün başı iPhone 15 Pro Max’in popülaritesini azaltmadı. Ünlü Apple analisti Ming-Chi KuoApple’ın üst düzey amiral gemisi telefonu iPhone 15 Pro Max, yeni yılın ilk yarısında en çok satan iPhone modeli konumunu koruyacak ve iPhone 15’in tüm satışları yüzde 40-45’ini oluşturacaktahmin ediyor.

Analist, iPhone 15 Pro Max’in iddia edilen satışlarını paylaşmasa da Largan’ın Apple’dan daha fazla tetraprizma lens siparişi almasının büyük fayda sağlayacağını belirtiyor. Ayrıca Kuo, periskop lensin tek başına üreticinin gelirini 2023’ün ilk yarısına kıyasla 119,3-133,4 milyon dolar artırmasının beklendiğini söylüyor.

Ancak ilginç bir şekilde Counterpoint Research’ün Ekim ayında yaptığı bir araştırma, iPhone 15 satışlarının ilk günlerinin iPhone 14 modellerine göre daha kötü olduğunu ortaya koydu. Araştırmaya göre iPhone 15 Pro Max, 14 versiyonuna göre yüzde 14 daha az satıldı. iPhone 15 Pro yüzde 11 oranında düşüş yaşarken, temel model ise yüzde 8 oranında düşüş yaşadı.

Ek olarak iPhone 16 serisi hakkında Diğer söylentiler ve sızıntılar Piyasaya sürülmesine aylar olmasına rağmen halihazırda dolaşımda. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir rapora göre iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri, artan RAMKapasite ve Wi-Fi yükseltmesiyle birlikte gelecek.

seydilerajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu