Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da yeni müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim…

Son dakika Erdoğan haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, yüzyılın felaketine neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden yardım isteyenlere sert tepki göstererek, şunları söyledi: “Kendi küçük hesaplarından vazgeçemeyenleri kolektif vicdana bırakıyoruz. Hakaret ve iftira atacak kadar alçalanlar yazıklar olsun.”söz konusu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

‘EVLERİ EN KISA SÜREDE HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDECEĞİZ’

Sizleri en kalbi duygularla, özlemle, sevgiyle selamlıyorum. Sincik’te şehit ettiğimiz 85 kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde kaybettiğimiz canlarımızı geri getiremeyiz ama diğer tüm kayıplarımızı telafi etme imkanımız var. Evleri en kısa sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz.

Depremin yaşandığı günden bu yana buradaki şehirlerimizi yalnız bırakmadık ve her fırsatta buraya geldik. Adıyaman’da da vatandaşlarımızla buluştuk. Kahta ve Sincik’i de programımıza dahil ettik. Buraya vefa borcumuz var. Sincik her seçimde rekor oy oranlarıyla yanımızda. Yüzde 95 oyla yine aramızdaydınız. 2015 yılında sizlere teşekkür etmek için geldik.

‘KENDİ ÜLKESİNİN FELAKETİNDEN UMUTLA KURTULMAYA ÇALIŞANLARI GÖRDÜĞÜMÜZDE ÜZÜLÜYORUZ’

Kahta’ya bakın, Sincik’e bakın, bu birlik ve beraberlik ülkemizin kalıcı birlik ve beraberliği olsun. Her sorunu, her olayı bahane ederek milletimizi birbirine düşürmek, ülkemizi tökezletmek isteyenler bu manzaraya baksınlar. Sincik’in vakur duruşundan çıkaracakları çok ders var.

‘İFTİRA EDECEK KADAR alçakgönüllü olanlar var’

Kendi ülkelerinin felaketinden, kendi ülkelerinin sıkıntılarından faydalanmaya çalışan insanları gördükçe üzülüyoruz. Hakaret ve iftira edecek kadar alçalanlar var. Onlara da yazıklar olsun! Kendi küçük meselelerinden vazgeçemeyenleri kolektif vicdana bırakıyoruz.

Mesele, millet olarak başlattığımız bu isyanın, hedefleri ve hayalleriyle başarıya ulaşma sorunudur. Onun için biz buna Türkiye Yüzyılı diyoruz.

ERDOĞAN, ADIYAMAN HALKINA MUSTU VERDİ

İllice ilçemiz depremden en çok etkilenen yerimizdir. Bakanım şimdi oraya gitti. Bunu yerinde görecek, eksikliklerimize bakacak. İkinci olarak Sincik-Malatya otoyolunun projelendirmesi yapıldı, onu da inşallah en kısa sürede yapacağız.

Sayın Bakanım, kendisine burada talimat verdim.  Sincik-Kahta arasındaki yol aslında çok virajlı. Hem Sincik-Kahta yoluna hem de Malatya’ya doğru adım atıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu