Ekonomi

Cambridge Üniversitesi MBA Öğrencileri Şişecam’ı ziyaret etti

Şişecam’dan yapılan açıklamaya göre, Şişecam Genel Müdürü Görkem Elverici’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Spotify, Microsoft, Morgan Stanley ve BP gibi küresel şirketlerin üst düzey yöneticilerinden oluşan çalışma arkadaşları, Şişecam’ın dönüşüm ve dijitalleşme yolculuğu hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Elverici, 2015 yılında ilk adımlarını attıklarını ve geleceğin Şişecam’ı kurma üzerine inşa ettikleri dönüşüm sürecinin bilgi aktarımı sırasında en değerli konu olduğunu belirtti.

Elverici dedi ki:

“Dijital ve organizasyonel dönüşüm yolculuğumuzda SAP’nin veri ve rakamlarla yönetme yeteneğimizi artıran Roots and Wings projesini misafirlerimize aktardık.

Ayrıca farklı faaliyet alanlarındaki şirketlerimiz de “Tek Şişecam” çatısı altındadır. altındaKoleksiyonumuzu toplama ve organizasyon yapımızı entegre etme sürecinde edindiğimiz tecrübeleri misafirlerimizle paylaştık.

Kapsamlı dönüşüm projemizin tamamlanması ile entegre teknolojik altyapımız ile tamamen farklılaşmış bir kurum haline geleceğiz. Kapsamlı ve bütünsel dönüşüm yolculuğumuzu Cambridge University Judge Business School Executive MBA programı öğrencilerine aktarmaktan mutluluk duyuyoruz.”

sehzadeler-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu