Haber

Başkan Şenlikoğlu’ndan Kadınlar Günü’nde anlamlı ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, asrın faciasının ardından Giresun’da yurtlara yerleştirilen depremzedeleri ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gedikkaya Mahallesi’ndeki Seyyid Vakkas Yurdu’nda ağırlanan depremzedeleri de unutmayan Önder Şenlikoğlu, depremzedelerin günlerini kutlayarak karanfil takdim etti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, “Ülke olarak büyük bir acılar çektik. Belediye olarak elimizden geldiğince depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Hanımlarımızı çarşıda ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle onların dertlerini, dertlerini dinleyin ve bu kötü günlerin geride kalmasını sağlayın” diyerek temennilerimi ilettim. Giresunlu hemşehrilerimiz için ne kadar kıymetli olduklarını anlattım. Giresun Belediyesi ve Belediyemiz olarak imkanlarımız ölçüsünde kendilerine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”

Yurtta misafir olan depremzedeler, Önder Şenlikoğlu’nun anlamlı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler. – GİRESUN

habersiran.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu