Yaşam

Afra Saraçoğlu Yeni Pulunu Öğrenince Onunla Reklam Anlaşması Yapmak Gönül Alacak

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı olarak hayran kitlesini daha da genişleten Afra Saraçoğlu, sosyal medya paylaşımları ve kıyafetleriyle dergide kendine yer edinmeye devam ediyor. Ancak bu sefer reklam anlaşmasından elde ettiği faydadan bahsedeceğiz. Millet’den Sercan Kısmet’in haberine göre bundan sonra Afra Saraçoğlu ile anlaşmaya varmak çok zor olacak!

2016 yılından bu yana ekranlarımızda yer alan Afra Saraçoğlu’nun her projesiyle kendisini daha da büyülediğini söyleyebiliriz.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolünün ardından Kardeş Çocukları ve Öğretmen dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Saraçoğlu, şu anda Yalı Çapkını ile ekranlarda.

2022 yılında başlayan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, hem yurt içinde hem de yurt dışında hayran kitlesini büyük ölçüde artırdı.

Ünlü oyuncu hem sosyal medyada hem de magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Dizideki başarısının yanı sıra tatlılığıyla da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Elbette Saraçoğlu’nun özel hayatı da oldukça ilginç.

Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılmasının ardından adını rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le duyduğumuz Afra Saraçoğlu, konuyla ilgili net bir açıklama yapmadı. Geçen aya kadar yani. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen genç oyuncunun söyledikleriyle ayrıldıklarını düşündürdü.

Yani Afra Saraçoğlu hem dergide hem de medyada çok yakından takip edilen biri oldu. Bu durum kazandığı parayı bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Bu kadar popüler bir isim olunca reklam tekliflerinin arka arkaya gelmesi normal. Ama Afra Saraçoğlu’nun kaşesinin oldukça arttığını öğrendik.

Bildiğiniz gibi geçen gün bir şampuan markasının yüzü oldu ve lansmanına katıldı.

Kuruçeşme’de düzenlenen lansmana ev sahipliği yapan Saraçoğlu, pembe elbisesiyle sosyal medyada çok eleştirildi. Kimisi elbiseyi hiç beğenmezken kimisi de bu kıyafeti çok iyi taşıdığını söyledi.

Beğenirler, beğenmezler, herkesin kendi zevki olması normal ama Saraçoğlu bu görüntü için 50 bin TL ödedi.

Eleştirilerin hedefi olan pembe elbisenin 50 bin TL olduğunu öğrendik.

Öğrendiğimiz bir diğer şey ise Afra Saraçoğlu’nun bu reklam anlaşması karşılığında 18 milyon TL aldığıydı!

Milliyet’ten Sercan Kısmet’in haberine göre, söz konusu şampuan markası Afra Saraçoğlu ile 18 milyon TL karşılığında anlaşmaya vardı. Afra Saraçoğlu her ne kadar tekliflerde seçici davransa da görünen o ki bu anlaşmanın ardından çantasını açmak zorunda kalacak!

Hatırlarsanız Afra Saraçoğlu’nun yeni sezonda Kingfisher’dan bölüm başına 500 bin TL almaya başlayacağı iddia edilmişti.

Gördüğünüz gibi pul arttıkça artıyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu