Haber

Adıyaman’da batık müzayedesi… 150 gün sürecek

ADIYAMAN (İGFA) –Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi, yıkılan ve acilen yıkılacak binaların yıkım, nakliye ve ayrıştırma işlerini hurda karşılığı ihale etti.

İhale ilanı valiliğin internet sitesinde de yayınlandı.

Adıyaman Valiliği Toplantı Salonu’nda 3 Mart’ta gerçekleştirilecek olan ihale için son tarih, yer tesliminden itibaren 150 gün olarak belirlendi.

İşin tanımı olarak; Adıyaman’da meydana gelen deprem nedeniyle; Halk tarafından çöplük alanına götürülen ve halk tarafından götürülecek olan yıkık yapılardan molozlardan hurda malzemelerin ayrıştırılmasının yanı sıra, yıkık yapıların belirlenen hafriyat çöplüklerine taşınmasının yanı sıra Belediye veya İdare tarafından molozdan hurda ayrıştırılması ve yapıların tekniğine uygun olarak derhal yıkılması. İlgili İdare tarafından belirlenen hafriyat döküm alanlarına nakledilerek molozdan hurda ayrıştırılması kararlaştırıldı.

İhaleye göre, yapılacak işin tahmini bedeli KDV hariç 65 milyon 315 bin 480 lira olarak açıklanırken, kesintili garanti bedeli teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere 2 milyon lira olarak belirlendi.

haber-karaburun.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu