Haber

6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarla ilgili iddianamedeki ayrıntılar kan dondurdu

“ARTIK HASTANENİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER”

İddianameye göre, evlilik kararının ardından HKG’ye gelinliği andıran beyaz bir elbise giydirip bir gence gösterip, “O artık senin kocan” dediler. Adam küçük kızı bir fotoğraf stüdyosuna götürdü. Birlikte kameraya bakan küçük kız, evcilik oynadıklarını sandı. HKG, yıllar sonra verdiği ifadede imam nikahının olduğu günkü yaşadıklarını şöyle anlattı: “K. evlendik dedi. Annem bize babam gibi evli olduğumuzu söyledi. O da ‘Sen benimsin’ dedi. Karım, ben senin kocanım.’ Oyun kimseye anlatılmaz, bak annen baban kimseye söylemez.’

“ANNEM SAÇIMI KAŞITAR SİZE GÖNDERİR”

Bir yıl sonra 7 yaşındaki HKG, ailesiyle birlikte memleketleri Sakarya Sapanca’ya gitti. Eşi K. da yanlarındaydı. K, Sapanca’daki evlerinin ikinci katında HKG’ye tecavüz etti. HKG, ailesinin gördüğü kabustan habersiz olduğunu düşündü. Ama daha sonra K. ona babasının onayını aldığını söyleyecekti.

Çengelköy’deki evlerine döndüklerinde tecavüz devam etti. Annesi daha önce itiraz etmişti. Ancak teze göre babası, annesi evde yokken HKG’yi karşı dairede oturan K.’ya teslim ediyordu. Çocuk bunun normal olduğu saçmalığına aldandı. Annesi, HKG’nin saçlarını tarayıp K.’ye gönderiyordu.

Ses kaydındaki sözler şöyle:

HKG:“6 yaşında evlenmedik. Keşke babam bu ilişkiye izin vermeseydi… Yani bu sorunların hiçbiri olmayacaktı”

O.:“Yapılacak bir şey var mı, söyle ona. Geri dönebilir miyiz?”

HKG:“Ama tazminat yok”

O.:“Yani tam bir hata… Yanlış bir şey… Şu an bir kızım olsa onu 6 yaşında evlendirir miydim? Yapardım. Ama böyle bir şeye izin verir miydim, vermem. “

HKG:“Babam bunu nasıl düşünmedi?”

O.:“Hoca Efendi her şeyi çok iyi düşünüyor mu. Onu da bırak Allah’ın izniyle.”

HKG:“Yani benim kızım daha küçük, 6 yaşında. İlişkiyi kaldırabilir mi kaldıramaz mı, insan bilemez…”

O.:“Ben seni öyle görmedim. Ben öyle gittim. Senin dediğin gibi senin ufaklık da öyleydi. Bilmiyorum…”

HKG:“Annem saçlarımı tarar ve beni sana gönderirdi.”

ÇOCUK İSTİSMARI ANLAŞILDIKTAN SONRA SORUŞTURMA BAŞLADI

Oğlan 13 yaşında nişanlanmış, 14 yaşında da nikah kıyılmış. Düğünden sonra K. ve HKG aynı evde yaşamaya başladılar. Düğünden 4 ay sonra 17 Ağustos 2012’de annesi onu hastaneye götürdü. Doktor, çocuk istismarını hemen anladı ve polisi aradı. haberler verilmiş. Savcılık soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu