Haber

Yerel ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu: ‘Bu iktidardan, bu muhalefetten bir şey olmaz’

YEREL ve Ulusal Parti Genel Başkanı Teoman Memnun ise, “AK Parti’yi eleştirmek, onunla rekabet etmek, sandıkta yenmek gibi birçok konuda üzerinde duruyoruz. Ancak parlamentonun parçalandığını görüyorum. Neden? Çünkü ortak deklarasyon. Peki dostum, boşuna söylemiyorum, bu hükümetin ayrılışıdır.” “Bu muhalefetten bir şey çıkmaz. Teröre karşı dağ gibi, kaya gibi duramıyorsak, birlik olamıyorsak ayrılın” dedi.

Yerel ve Milli Parti Antalya İl Müdürlüğü, Genel Başkan Teaman Mutlu’nun katıldığı törenle açıldı. Kepez ilçesindeki il binasının açılış törenine çok sayıda partili katıldı. Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, şehitleri anarak başlayan konuşmasında, “AK Parti’yi eleştirmek, onunla rekabet etmek, sandıkta mağlup etmek gibi pek çok sorunumuz var. Ama görüyorum ki parlamento birleşiyor. Düşüyor. Neden? Ortak deklarasyondan dolayı. Peki dostum, boşuna söylemiyorum, bu iktidardan, bu muhalefetten bir şey çıkmaz. Teröre karşı dağ, kaya gibi duramazsak. Birlik olamıyorsak bırakın. Bu ülkede üçüncü yolu açacağız. Ne iktidar kısırdır, ne dermandır. “Muhalefetin birbirine bölünmüş siyasetine ihtiyacımız yok.” ve hiçbir analizi yoktur. İttifak kör mücadeleye bir örnektir. Bırakın bu geri kafalılar. Bu şekilde dışarı çıkalım. Hangi vatandaşımın umudu kaldı, yüzünde bir gülümseme kaldı? Hayır neden? Çünkü seni çare olarak görmüyorlar, görmüyorlar” dedi.

‘CAN ATALAY MESELESİ HUKUKUN BİR UCUCU’

Can Atalay meselesinin hukuki bir tuhaflık olduğunu belirten YMP Başkanı Mutlu, “Hatay halkı Can Atalay kardeşimizi seçti ama o onların sesi olamıyor. Neden? Hükümet yüzünden. TBMM 3. Odası’nın olduğu bir ortamda. Yargıtay, Anayasa Mahkemesini açıkça yok sayıyor, eğer hükümet anayasa ihlallerine göz yumuyorsa, ortaya çıkan hukuk devleti krizini engelleyemiyorsa millete karşı sorumluluğunu başından itibaren yerine getiremiyor demektir. yetkiyi aldı. İki artı iki dört eder kardeşim. Kürkümü ye bölümü bitti. Biz haksızlığa, hukuksuzluğa karşıyız, bu kadar açık. Can Atalay serbest bırakılmalı. Gelelim başka bir konuya: emekliler. Onlar Utanmıyorlar, yemin ederim, utanmıyorlar. Bu iktidar emeklilerimizi ‘toplumsal israfa’ çevirdi. Artış yapıp ortalığı karıştırdılar. YMP kadrolarının her meseleye bir çözümü var yegenlerim, bu kadar yeter. Dinleyin. bize, şu kardeşinin sözünü dinle.

‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞIYI YENİ İŞE BAŞLAYAN DEVLET MEMURLARININ MAAŞI İLE EŞİTLEYİN’

Asgari emekli maaşının yeni işe alınan memurun maaşına eşit olması gerektiğini vurgulayan Keyifli, “Yeni işe giren memurun maaşı 32 bin lira. O zaman emeklinin maaşı da en az bu kadar olsun. Üzgünüm. İtibarınızı koruyun. Az sayıda yanıp sönen araca binin, “Koruma ordusuyla dolaşmayın. Bunları yapsanız bile bu para karşılanacaktır. Vatandaş olduğunuzda elinizde akrep oluyor. Ama dikkat et, o akrep bir gün seni sokacak. Bu emekliler sizi emekli edecekler ve sepeti kolunuza koyacaklar” dedi.

Serdar Yumak ise Yerel ve Milli Parti Antalya İl Başkanı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu