Teknoloji

Windows 12’nin yolda olduğunun yeni bir kanıtı daha

Microsoft’un şirket içi kelime işlemcisi ve metin düzenleyicisi Eylül ayı sonunda geliyor Word 40’ıncı yaşını kutluyor . Elbette Microsoft, geçmişine göz atarak uygulamanın doğum yıl dönümünü kutlamak için özel bir sunum hazırlamıştı. Ayrıca gelecekte kullanıcıların uygulamadan neler bekleyebileceğinden de biraz bahsetti.

Şirketin bahsettiği yeni özellikler çok kapsamlı olmasa da daha fazla ayrıntıya sahip olmamız çok uzun olmayabilir. Ofis LTSC ( Uzun Vadeli Hizmet Kanalı ) Windows meraklısı ve X kullanıcısı techosaurusrex sayesinde 2024 önizlemesinin ilk ekran görüntüleri internette yayınlandı. Bu görsellere göre Microsoft şimdilik topluluk tarafından onaylandı. Windows 12“adlı bir sonraki Windows işletim sisteminin gerçekten de önümüzdeki yıl, 2024’te piyasaya sürüleceğini doğruluyor gibi görünüyor.

Techosaurusrex’in Office 2024 önizlemesi hakkındaki X gönderisine bakın; burada yeni Windows istemcisinden de bahsediyor. Windows Insider Programı adlı resmi X hesabıGelecek gerçekten parlak” yorumuyla yanıt verdi.

Bu sözün tam olarak ne anlama geldiğini söylemek ne yazık ki mümkün değil. Şirket bu hesapla ilgili herhangi bir şeyi açıkça onaylamasa da, Microsoft’un bir sonraki Windows 11 yıllık özellik güncellemesine atıfta bulunuyormuş gibi görünerek bunu kasıtlı olarak bilinmeyen tutması mümkün olabilir.

Ancak 2022’ye kadar uzanan raporlar, Microsoft’un üç yıllık sürüm planına geri döndüğünü gösteriyordu; bu da Windows 11’in bir sonraki istemci sürümüyle değiştirilmesinin beklendiği anlamına geliyor. Bir Intel yöneticisi 2024’ün Microsoft’un yılı olduğunu söyledi ” Windows YenilemePlanladığı yıl olduğunu söyledi.

Techosaurusrex, üç farklı Office 2024 LTSC önizleme ekran görüntüsünü paylaştı. Bu görsellerde sürüm ve yapı numaraları sırasıyla “ 2312” Ve ” 17102.20000” şeklinde görünür. Son ( Ekim 2023) Office LTSC 2021 güncellemesi Sürüm 2108 olarak adlandırıldı ve yapı numarası 14332.20582 oldu.

haberavanos.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu