Yaşam

Tartışma yeniden alevlendi! Yeliz Yeşilmen’den Hande Sarıoğlu’na sert sözler: Cahil, cahil

Mart ayında TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Hande Sarıoğlu ‘nin sorumluluk almak istemediğine dair sözleri Yeliz Yeşilmen’i kızdırdı ve çiftin ortasında sorun çıktı. Sarıoğlu’na dava açacağını söyleyen Yeşilmen, bugün 2. sayfaya konuk olarak yeniden konuştu.

“CAHİL, CUHELA, YENİ YETME”

Hande Sarıoğlu“Hoş bir hanımefendisiniz, özellikle kalçalarınız çok güzel ama boş” sözleriyle ilgili konuşan Yeşilmen, “Ben öyleyim. Hande Sarıoğlu Sorumluluk almamaktan ve televizyonda söylemekten bahsetmiştim. Buraya yorumcu olarak geldi ve onu görünce kişilik haklarına hakaret etmeden, saldırmadan yorum yaptım. Gerçekten bilmiyordum, dedi takipçilerim. İçte ve dışta bir yay kararsızlığım var. Sorumluluk almak istemeyebilir ama yorum yapma hakkım var. O zaman herkesin geçmişine bir sayfa açalım. Geçmişle hiçbir ilgisi yokken bunu burada söyleyemezsin. ‘Tırnağım olmaz’ demesini cehaletine veriyorum. Cahil, ahlaksız, çaylak, kulüp konusunda aklını kaybetmiş. Bu benim kişisel haklarıma bir saldırıdır. Çocuklarım var, bu popüler değil. Bana ‘sen git çocuğuna bak’ deseydi şaka olmazdı. Herkes birbirini eleştirebilir. Beni bir yerimden vurabilirdi, dedi. Allah akıl fikir versin” dedi.

YELİZ YEŞİLMEN İLE HANDE SARIOĞLU ARASINDA NELER OLDU?

Mart ayında katıldığı programda “Sorumluluk alamam, evlenemem” diyen Yeliz Yeşilmen Hande Sarıoğlu“Canım senin kedin, köpeğin olmaz, evlenemezsin, sorumluluk alamazsın çünkü 34 yaşında yine de gece kulübüne gidebilirsin” dersen… insan olduğumuzu hatırlıyoruz.insan olmak sadece kulüplere gidip kendini sevmek değildir. şiddetle kınıyorum.takipçilerim dedi ki, haberler spiker oldu. Bir favori de bir hanımefendi, özellikle kalçaları çok güzel. Dans ettiği için kovuldu. Kızım, aklın hala dansta mı? Tanrı seni korusun. Güzelsin, hoşsun ama boş olduğun için üzgünüm.”

SARIOĞLU: EVLİLERLE MİYDİ VE SİZ DEĞİLSİNİZ?

Canlı yayında Yeliz Yeşilmen’e yanıt veren Hande Sarıoğlu, geçmişe atıfta bulunarak, “Geçmişini bu kadar çabuk unutanlar böyle yorumlar yapabilir mi? Geçmişlerini unutup Alzheimer mı oldular. Dayak yiyen sen değil miydin?” Evliler mi? Beni tanımıyorsun, karakterimi bilmiyorsun. Karşıma çıksan iki kelime edemezsin” dedi.

YESİLMEN: ÇOK KABA VE UTANÇ KONUŞTU

Sarıoğlu’nun sözlerine kızan Yeşilmen, “Seninle tatlı konuştum. Yorum yapabilirim. O programa çıktığımda da yorum alıyorum. Ben bu tür zalimce, zihinsel şiddet, fiziki şiddet kullanarak bunu yapmıyorum.” .Handenin nesi çok terbiyesizce ayıplı konuştu bugün hızlıca dava açtı yazık oldu hiç hoşuma gitmedi gidip bu işin duayenlerinden eğitim alsın böyle konuşmamalı Son yıllarda ortaya çıkan fenomenler ve ünlüler kendilerini Kaf Dağı’nda sanıyorlar’ diye dava açacağını söyledi.

haberderepazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu