Yaşam

Mermer Sistem Kaplamaları Fuarına Katıldık!

Mermer Sistemleri, dünyaca ünlü Kaplamalar- Vitrin Karo & Mağaza Deneyimi 2023 fuarında; mermer, doğal taş, traverten, oniks vb. iş ve proje yelpazesini tanıttı.

Tureks Turunç Madencilik bünyesinde; Mermer, doğal taş pazarlama ve ihracat sektörünün lider firması Marble Systems, Coverings fuarında bu yıl da yer aldı. 33’üncüsü düzenlenen Coverings- Showcasing Tile & Store Experience 2023 fuarı ABD’nin Orlando kentinde düzenlendi. 18-21 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen fuarda bölüm profesyonelleri katıldı, son trendler ve dünya çapındaki eserler tanıtıldı. Network, proje ve iş geliştirme alanlarında değerli toplantıların gerçekleştiği etkinliğin ziyaretçileri arasında; ünlü mimarlar, tasarımcılar, gazeteciler ve blog yazarları yer aldı. Fuar süresince Marble Systems standını 1.126 kişi ziyaret etti.

41 yıllık tecrübesiyle Marble Systems, mermer ve doğal taş ocakçılığına yaptığı yatırımla 10 madende maden ruhsatı ile 35 bin metreküp üretim hacmine sahip. 1 milyon metrekareyi aşan satış ve üretim hacmi ile 900’den fazla doğal taş fabrikalarda dönüştürülerek iç ve dış mekanlarda kullanılmaktadır. Patentini aldığı farklı yüzey işlemleri ile travertenleri iç mekan kullanımına katarak dünyada traverten trendini yaratan marka; mermer ve traverten gibi doğal kaynakları daha geniş kullanım alanlarına kazandırmıştır. Marble Systems’in Amerika’da 1000’e yakın bayisi, 7 deposu ve 12 showroomu bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu