Haber

Menajeri Erling Haaland’a Değer Verdi: 1 Milyar Euro

Son dönemin parlayan yıldızı Erling Haaland’ın menajeri Rafaela Pimenta, şunları söyledi: Benim için Haaland 1 milyar euro değerinde.dedi.

Kariyerine Manchester City’de devam eden Erling Haaland’ın menajeri Rafaela Pimenta, yıldız oyuncu hakkında çok iddialı açıklamalarda bulundu.

Pimenta, Premier Lig’e damgasını vuran ve geçtiğimiz dönemin golcülerini şimdiden geride bırakan Haaland’ın değerinin 1 milyar euro olduğunu söyledi.

İspanyol basınına açıklamalarda bulunan ünlü yönetici, “Pogba’yı 80 milyona transfer ettik. Zirve 222 milyon euro ile Neymar’a ait. Benim için Haaland 1 milyar euro değerinde. Kimsenin ödeyemeyeceği tahmin ediliyor. bu miktar, ama sahip olduğu potansiyel bu.”

Pimenta şöyle devam etti: Aslında bir futbolcunun değerini kulübü belirler. Kimsenin bir oyuncuya 700 milyon euro vermeyeceğini biliyorum ama Erling’in bir kulübe getirdiği bedel çok büyük. En az 1 milyar euro olduğundan eminim..’

22 yaşındaki Norveçli oyuncu, bu sezon attığı 25 golle dünyanın 10 büyük liginde en çok gol atanlar listesinin başında yer alıyor.

haber-persembe.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu