Haber

Malatya Arguvanspor futbolcusu ve teknik heyeti moral yemeğinde bir araya geldi

Malatya Arguvanspor futbolcusu ve TFF 3. Lig grubundan teknik heyet, verilen moral yemeğinde mekana geldi.

TFF 3. Lig 1. Lig’de mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor yeni dönem hazırlıklarına başladı. Yeni dönemin ilk antrenmanını teknik direktör Okan Kopan yönetiminde yapan mavi beyazlılar, akşam saatlerinde Kulüp Başkanı Cemal Altun’un verdiği yemekli programa katıldı. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Arguvanspor Kulüp Başkanı Cemal Altun, ikinci başkanı Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda ilk olarak konuşan Malatya Arguvanspor Teknik Müdürü Okan Kopan, “2023-2024 futbol sezonunda işimiz çok zor, doğru işler yaparak ve çalışarak başarılı olacağımıza eminim. Başkanlarımızın şartlarımızı iyileştirme çabalarına layık olalım.” Malatya Arguvanspor Kulüp Başkanı Cemal Altun, çabalarının Arguvanspor için olduğunu belirterek, “Malatya Arguvanspor Kulübü olarak Türkiye’de nadide bir yönetimiz. Hepimiz Arguvanspor’u bir yere getirmek için mücadele ediyoruz. sevgimizi manevi olarak katıyoruz.” Çirkinlikle gelen hiçbir zaferi istemedik. Her zaferi alın terimizle, hakkımızla istiyoruz, bu bizim olmazsa olmazımızdır.”

Arguvan’ın küçük ama büyük bir ilçe olduğunu vurgulayan kulüp 2. Başkanı Prof. o gayret ruhunu kaybetmemeleri çok değerliydi.Arguvanspor’u kendi ailenizin işi olarak görün ve kanınızın son damlasına kadar çabalayın.Emin olun başarı o zaman gelir.Burada bir kolej havası yaratın, hep idealist olun, her zaman amatör ruhlu olun profesyonelsiniz.Ancak o amatör ruhunuzu kaybetmeyin ve birbirinize destek olun.Umarım bu yıl herkesi mutlu edecek güzel sonuçlar alırsınız.Hepinize başarılar dilerim.”

Teknik ekiple futbolculara güvendiklerini belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, keyifli bir futbol sezonu temennisinde bulundu. – MALATYA

savur-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu