Haber

Kocaeli’de toplu ulaşım 7/24 kontrol altında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarını her geçen gün artırıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş.’nin sorumluluğundadır. Bünyesindeki otobüslerin izlendiği kontrol merkezini hizmete açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve UlatmaPark AŞ Genel Müdürü Serhan Çatal, Körfez ilçesinde inşaatı tamamlanan yeni kontrol merkezini ziyaret etti.

 

TÜM FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Yeni merkezi inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu, şunları söyledi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, ulaşım alanında hayata geçirdiği projelerle kent sakinlerine daha konforlu ve güvenli ulaşım hizmeti sunuyor. Körfez’deki UlaşımPark Kontrol Merkezi binasını hizmete açarak otobüslerde, tramvaylarda, otoparklarda ve şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik ve kontrolü artırdık. Kocaeli halkına daha güvenli ve hızlı ulaşım sağlamak için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz. “Belediyemize bağlı otobüs, tramvay, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali ve otoparklarda kontrol ve denetim en üst düzeyde yapılmaya devam edilecektir.”

 

7/24 ANLIK KONTROL

Vatandaşların toplu taşımada güvenli seyahat edebilmesi için üst düzey donanım ve ekipmanlarla oluşturulan yeni kontrol merkezinde 7/24 anlık kontrol ve denetimler yapılıyor. UlaşımPark tarafından işletilen yeni kontrol merkezi, araç takip ve kamera sistemleri ile güzergah, yolcu yoğunluğu, sürücü sürüş kontrolleri ve trafik güvenliği gibi birçok alanda uzaktan denetimlerle tüm araçlara anlık izleme ve denetim hizmeti vererek, daha güvenli ve güvenli bir yolculuk imkanı sağlıyor. toplu taşıma hizmetlerinin kesintisiz çalışması. .

 

YENİ GARAJ YERLERİ BELİRTİLDİ

Öte yandan Genel Sekreter Gündoğdu, Genel Müdür Çatal ve UlasimPark yöneticileri incelemenin ardından toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda UlasimPark A.Ş. Kocaeli genelinde yeni garaj yerleri belirlendi. Aynı zamanda CNG’li otobüsler için yeni ara akaryakıt istasyonu yerleri de belirlendi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu